Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
USD 166
USD 120
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Kempinski Hotel Corvinus Budapest(Budapest)
USD 305
USD 286
Agoda.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Bohem Art Hotel(Budapest)
USD 157
USD 137
Agoda.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Corinthia Hotel Budapest(Budapest)
USD 508
USD 182
Agoda.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
USD 172
USD 164
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Restaurant
  • Romservice
Besparingsvarsel! 29 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 29 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 230 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

USD 280
USD 227
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Frokost inkludert
  • Svømmebasseng
Besparingsvarsel! 13 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 13 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 261 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Danubius Hotel Gellert(Budapest)
USD 177
USD 166
Priceline
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
USD 282
USD 229
Priceline
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
USD 656
USD 632
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Anmeldelser (6 009)
Filtrer anmeldelser
6 009 resultater
Vurdering fra reisende
4 059
1 474
325
91
60
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
4 059
1 474
325
91
60
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 6 009 anmeldelser
Anmeldt 13. mars 2017 via mobile enheter

Vi var her en helg, fredag-søndag. Veldig flott hotell, de møter deg i døren, det meste er rent og delikat, flott bassengområde og fine rom. Litt støvete bak nattbordet. (Måtte dra det frem for å få ladet mobilen) Frokosten var full kaos, man må vente ganske lenge for å få en kopp kaffe, du må bestille egg/omelett, men servitørene kommer sjeldent rundt og når de endelig tar bestillingen din så blir den borte og man må igjen bestille. Mange tomme boller og fat. Ellers ett riktig utvalg i pannekaker, og pålegg.

Opphold: mars 2017, reiste som et par
Takk, Ida671
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jean_Bowcott_Sofitel, General Manager på Sofitel Budapest Chain Bridge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2017
Google-oversetting

Dear Ida,

Thank you very much for your feedback you provided us with and for choosing Sofitel Budapest Chain Bridge. We appreciate every feedback we can get from our Guest.
While we are truly sorry to hear that we caused you disappointment in regards to the service received at breakfast, please accept our sincerest apologize for the inconvenience caused.
We appreciate you sharing your feedback and it is our hope that you will give us the chance to better serve you in the near future.

Yours sincerely,
Jean Bowcott
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. februar 2017 via mobile enheter

Fint hotell med god beliggenhet for vårt første besøk i Budapest. Ligger rett ved Chain bridge og med kort avstand til handlegaten Vaci Utca. God størrelse på rommet, raske heiser og hyggelig betjening. Adgang til svømmebasseng og sauna. Frokost er ikke inkludert i romprisen. Tillegg på €28 pr person pr natt for frokost er for mye.

Opphold: februar 2017, reiste som et par
Takk, Svein M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jean_Bowcott_Sofitel, General Manager på Sofitel Budapest Chain Bridge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2017
Google-oversetting

Dear Svein,

Thank you so much for posting your positive review of our hotel on Tripadvisor.
We are glad to read that you would recommend our hotel to other travellers too. We must agree, the location of our hotel is just perfect for discovering this fascinating city! What even makes us proud is that our Ambassadors could make your stay a memorable one in Budapest!
We hope to see you again very soon for your next stay in Budapest.

Yours sincerely,
Jean Bowcott
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2017

Tredje gangen vi bodde på Sofitel. Alltid hyggelig mottakelse i resepsjonen og veldig god servise av all betjening. Anbefaler å velge rom med utsikt mot Donau og slottshøyden. Vi var veldig fornøyde med rommet og som alltid en fantastisk flott frokost buffet. Feiret bryllupsdag og fikk en fantastisk flott oppmerksomhet fra hotellet som kom med kake, champagne, jordbær med chantilly krem og deilig sjokolade. Tusen takk for nok et flott opphold!

Romtips: Velg rom med utsikt mot elven og slottshøyden.
  • Opphold: november 2016, reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, Larvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jean_Bowcott_Sofitel, General Manager på Sofitel Budapest Chain Bridge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your feedback and for taking the time to post your comments. We are pleased to hear that you enjoyed your time at our hotel and were satisfied with the service provided by our Ambassadors, especially by the Concierge Team. We are glad to know, that you enjoyed the great location of our hotel and the delicious breakfast selection too!
We do hope to have the opportunity to welcome you back soon at Sofitel Budapest Chain Bridge.

Yours sincerely,
Jean Bowcott
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2016

Et fint hotell med en sentral plassering langs elva. Hadde forventet litt flottere rom, men rommet var stort og godt. Meget bra servise og en fantastisk frokost. Dere må ikke legge for stor vekt på rommet, her var det sikkert jeg som hadde for store forventninger

  • Opphold: november 2016, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Amoma.com
Takk, sveinf555
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jean_Bowcott_Sofitel, General Manager på Sofitel Budapest Chain Bridge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2016
Google-oversetting

Dear Sveinf555,

Thank you so much for sharing with us your positive feedback!
We are delighted to hear that you had a nice experience at our hotel and you liked the location of it.
We are happy to know as well that you enjoyed our fantastic breakfast! We hope to see you again very soon for your next visit in our city.

Yours sincerely,
Jean Bowcott
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2016

Et veldig flott hotell liggende i sentrum av byen ved Donau. Betjeningen var helt ypperlig fra mottakelsen i resepsjonen til renhold, dørvakter og alle andre som står på for å gjøre ditt opphold spesielt.
Jeg hadde rom med utsikt til Donau og til Slottshøyden. Et flott og stort rom. Senga var god og madrassen myk. Det er vannkoker på rommet slik at du kan lage deg en kopp kaffe eller en kopp te.
Frokosten var ypperlig med varme og kalde retter. Det samme var lunsjen. Hotellets bar er også verdt ett besøk.
Betjeningen over alt på hotellet gjør alt de kan for å oppfylle dine ønsker.
Og en må ikke glemme: Gratis Wifie

Romtips: Rommene er veldig bra uansett hvor på hotellet du får rom, men utsiktsrom koster ekstra
  • Opphold: april 2016, reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Skjetten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jean_Bowcott_Sofitel, General Manager på Sofitel Budapest Chain Bridge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2016
Google-oversetting

Dear Skjetten,

Thank you for sharing your feedback and recommendation with the readers of Tripadvisor and us. It is absolutely great to hear that you had a nice stay here at the Sofitel Budapest Chain Bridge.
We would be very happy if we could welcome you back very soon in Budapest.
Yours sincerely,

Jean Bowcott
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser