Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 939)
Filtrer anmeldelser
2 939 resultater
Vurdering fra reisende
637
1 221
697
267
117
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
637
1 221
697
267
117
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 2 939 anmeldelser
Anmeldt 24. august 2016 via mobile enheter

Dette hotellet ligger fint til på Pest siden av Donau. Hotellet er stort og består av to store bygninger som er forbundet med hverandre med en glassbro som går over en vei.
Ved innsjekk ble vi spurt om vi ville kjøpe frokost til rommet. De oppga da en ganske stiv pris per person, så vi takket høflig nei. Etterpå kom de med ytterligere et frokosttilbud, men da hadde de slått av prisen 1/3-del. Vi ble så paff at vi takket nei til dette også.
Rommet var helt greit og hotellet var helt OK. Det er såpass stort at vi følte det manglet sjarm og er nok mer en "bomaskin". Vi hadde et greit opphold.

Opphold: august 2016, reiste som et par
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eszter S, Guest Relations Manager på Mercure Budapest Korona Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2016
Google-oversetting

Dear VacationOslo,
I would like to take the opportunity to thank you for your review on our hotel. I am glad to read that you liked our top location in the city. We have a standard breakfast offer which is in the restaurant on the 1st floor, however we also have a privilege breakfast on the 2nd floor with extended selection and personalized service. I can only recommend to try it next time you are staying with us. We sincerely hope that you will come back to us in the future!
Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. april 2016 via mobile enheter

Hotellet var flott og pent stort sett oversikt. Enkeltrommene var utrolig små, skråtak men helt greit bad. Frokosten var helt topp, mye deilig å velge mellom. Perfekt beliggenhet i forhold til sentrum og serverdigheter. Passe avstand til å gå til det meste

Opphold: april 2016, reiste med venner
Takk, Simsa2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eszter S, Guest Relations Manager på Mercure Budapest Korona Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mai 2016
Google-oversetting

Dear Simsa2013,
Thank you for taking the time to share with us your experience. I am glad that in overall you enjoyed your stay with us and that you were satisfied with our location. Please choose one of our Privilege rooms for better comfort next time you are staying with us! I do believe that you would value its extra amenities and services. We are looking forward to welcome you back in the future!
Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mars 2016 via mobile enheter

Var her på langhelg. Vi hadde en junior suite, men rommet var lite og veldig slitt. Gikk for det meste igjen gjennom hele hotellet. Bortsett fra at det trenger en liten oppussing, så var maten veldig god samt servicen var veldig bra. Fint sted å være for en langhelg hvis du ikke har noe imot at hotellet er litt slitent.

Opphold: mars 2016, reiste som et par
Takk, Vegard C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eszter S, Guest Relations Manager på Mercure Budapest Korona Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mars 2016
Google-oversetting

Dear Vegard C,
I would like to thank you for taking the time to share with me your comments following your stay. I am very glad to read positive remarks concerning the location and facilities of the hotel. I sincerely hope to see you back in our hotel in the near future.
Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2015

Flott hotell med fin plassering i forhold til det meste. Shopping, Donau, gå-gata og restauranter. Hyggelig atmosfære, god mat og god service. Noen vil kanskje synes at det er litt tungvint at en må over gangbrua om en bor i den eldste delen, men synes ikke det var noe problem.

  • Opphold: november 2015, reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Elin1952
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eszter S, Guest Relations Manager på Mercure Budapest Korona Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. november 2015
Google-oversetting

Dear Elin1952,
I would like to thank you for taking the time to share with me your comments following your stay. I am very glad to read positive remarks concerning the location and facilities of the hotel. I will certainly forward your nice words to my colleagues. I sincerely hope to see you back in our hotel in the near future.
Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2015

Hold dere unna dette hotellet. Jeg hadde min fine skjorte, en svart Armani skjorte, hengende i skapet, og den ble rett og slett stjålet. Dessuten er det problem med mange av rommene at air condition ikke virker, det går ikke an å lukke opp vinduene og det lukter sigarettrøyk. Hotellet ligger midt i et sterkt trafikkert kryss, så det er ganske mye bråk hvis du har rom som vender ut mot gata.

Opphold: november 2015, reiste på forretningsreise
Takk, Jorgen L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eszter S, Guest Relations Manager på Mercure Budapest Korona Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. november 2015
Google-oversetting

Dear Jorgen L,
Thank you for taking the time to share with me your comments. I am truly sorry for your experience, please know that we have made the contact to clarify the situation personally with you. I do hope that we can find a solution and we will have the chance to gain back your trust.
Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser