Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott Hotell, med mange finesser. Moderne Design :)”

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 12 sider til!
Mercure Budapest City Center
Nr. 111 av 336 hoteller i Budapest
Anmeldt 10 mai 2017

Vi ankom Hotellet klokken 14.00 - vi ble booket inn med en gang.
Hotellet lå i byens travleste gågate, som var bra for vår del. Kort vei til alle severdigheter.
Super frokostbuffe - Rent og pent i alle ledd
Stille og rolig på natten, og vi sov godt (litt harde madrasser)
Vi bodde på Hotellet i 3 netter, og var meget fornøyde.

  • Opphold: mai 2017, reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Hovmesteren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MaricsJ, General Manager på Mercure Budapest City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12 mai 2017
Google-oversetting

Dear Hovmesteren,

A great thank you for sharing your nice comments following your stay with us.

We are very delighted to hear that you had a pleasant stay with us in the heart of Budapest. It is even great to read that you were very satisfied with our breakfast and services provided by our team.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Kind regards,

József Márics
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 637)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 2 637 anmeldelser

Anmeldt 5 april 2017 via mobile enheter

Bodde 6 netter på dette hotellet. Personalet gav god service. De bestilte bord til oss på restauranter, gav oss tips og veibeskrivelse, kart og alt vi trengte. De snakket også godt engelsk. Rommene var rene, nyoppusset og stilfulle. Frokosten var bra med godt utvalg, men det er billigere å kjøpe frokost ute. Det aller beste er beliggenheten! Lett og navigere seg rundt. Dette hotellet har alt du kan be om på et 4 stjærners hotell.
Det er også å anbefale for handikappede. Badet kunne kanskje vært litt større, men absolutt overkommelig for manuell rullestol hvis man ber om handikapvennlig rom.

Opphold: april 2017, reiste med venner
Takk, idakatrine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MaricsJ, General Manager på Mercure Budapest City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6 april 2017
Google-oversetting

Dear idakatrine,

Thank you so much for posting your positive and detailed review of our hotel on Tripadvisor. We are more than happy to know that you had a great stay here at Mercure Budapest City Center Hotel.

Your positive feedback about our helpful staff is highly appreciated. I am sure that your encouraging review will keeps them motivated. Furthermore it is my special pleasure to read that you were very satisfied with our recently renovated room and find it comfortable and stylish.

Thank you for recommending us and we hope to see you again very soon for your next stay in Budapest.

Kind regards,
József Márics
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19 oktober 2016

Beliggenhet perfekt midt i gågaten,store og gode rom,hyggelig personell behjelpelig
med det meste du spørte om,var på en kjekk båttur til Szentendre.Har airport transport det er en fordel for det er ikke alltid
taxiene på flyplassen vet hvor de skal kjøre(har opplevd det tidligere).

Romtips: Sender du mail om romtype/plassering ordner de det som best de kan.Merket ikke noe til støy om kveld...
Se flere romtips
  • Opphold: mai 2016, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, oyvindkyllingstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MaricsJ, General Manager på Mercure Budapest City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20 oktober 2016
Google-oversetting

Dear oyvindkyllingstad,

A great thank you for your review. We are very happy to read that you had a pleasant stay at our hotel.
It is my special pleasure to read that you found our staff helpful and nice.
I am sure that your encouraging words will serve as a great motivation for all of them.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Kind regards,
József Márics
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25 september 2016

Hotellet ligger med utgang til gågaten, og et fint utgangspunkt. Hyggelig personale og bra service, Desverre synes jeg ikke standarden på rommet tilsvarte forventningene.Slitte rom og møbler som trenger en oppgradering,teppe på gulvet.

  • Opphold: september 2016, reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Helene R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MaricsJ, General Manager på Mercure Budapest City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27 september 2016
Google-oversetting

Dear Helene R,

First of all I would like to thank you for taking the time to share your experience following your stay with us.

We are very happy to read that you were satisfied with the service provided by our team.
On the other hand we are sorry that your experience concerning the room did not meet your expectations. However we are pleased to inform you that in the frame of a great development project we will make all the necessary improvements in the near future.

We look forward to showing you these upgrades and to welcoming you back.

Kind regards,
József Márics
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5 august 2016 via mobile enheter

Flott hotell med kanskje den beste beliggenheten. Hovedgaten går rett utenfor hotellet. Frokost var bra. Vi fant ikke tomatbønner. Litt skuffende. Desverre scorer hotellet dårlig på rom. Rommene er litt gamle og møbler er slitte. Dusjen på soverommet vårt sprutet så mye vann på gulvet at det ble en stor dam på gulvet, så vi måtte bruke opp håndklene våre på å tørke. Aircondition stod på fult og bråket mye, men det hjalp lite da den bare sprutet ut varmluft. Jeg har bodd på Mercure i Wien og det var mye mye bedre. Mercure i Budapest skuffet. Her bor ikke jeg igjen!

Opphold: august 2016, reiste med familie
Takk, Robin H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LiviaNagyidai, Guest Relations Manager på Mercure Budapest City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8 august 2016
Google-oversetting

Dear Robin H,

Thank you for your feedback, we are glad to see you enjoyed the location of the hotel, we hope you could explore the nearby shops, restaurants and tourist attractions during your stay.

We would like to apologize for any inconvenience regarding your room, a renovation is due in the near future where we will do everything to enhance the comfort and appearance. Please contact our staff immediately if you have any request or remark, they will certainly find the best possible solution for our guests.

We appreciate that you have shared your concerns. We sincerely hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future.

Best regards,
Lívia Nagyidai
Guest Relations & Quality Coordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Budapest hotellene
5. distrikt / indre by
La Prima Fashion Hotel
La Prima Fashion Hotel
Nr. 54 av 336 i Budapest
1 554 anmeldelser
5. distrikt / indre by
Mercure Budapest Korona Hotel
5. distrikt / indre by
Promenade City Hotel
Promenade City Hotel
Nr. 73 av 336 i Budapest
910 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
5. distrikt / indre by
Danubius Hotel Astoria City Center
5. distrikt / indre by
Hotel Zenit Budapest Palace
5. distrikt / indre by
Eurostars Budapest Center Hotel
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Mercure Budapest City Center? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Mercure Budapest City Center

Adresse: Vaci utca 20. | Parking address: Petofi utca 14., Budapest 1052, Ungarn (tidligere Taverna Hotel)
Beliggenhet: Ungarn > Central Hungary > Budapest > 5. distrikt / indre by
Fasiliteter:
Bar/salong Forretningssenter med Internett-tilgang Gratis Internett-tilgang (WiFi) Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen) Restaurant Romservice Transporttjeneste Suiter Rullestoltilgang Transport til flyplass
Hotellstil:
Nr.63 forretningshotell i Budapest
Nr.75 romantisk hotell i Budapest
Nr.79 luksushotell i Budapest
Prisnivå: kr 599 - kr 1 277 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:4 stjerne — Mercure Budapest City Center 4*
Antall rom: 227
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Booking.com, Agoda, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Mercure Budapest City Center. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Mercure Budapest City Hotel Budapest
Accor Budapest City Center

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din