Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 908)
Filtrer anmeldelser
2 908 resultater
Vurdering fra reisende
795
1 248
572
192
101
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
795
1 248
572
192
101
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 2 908 anmeldelser
Anmeldt 5. april 2017 via mobile enheter

Bodde 6 netter på dette hotellet. Personalet gav god service. De bestilte bord til oss på restauranter, gav oss tips og veibeskrivelse, kart og alt vi trengte. De snakket også godt engelsk. Rommene var rene, nyoppusset og stilfulle. Frokosten var bra med godt utvalg, men det er billigere å kjøpe frokost ute. Det aller beste er beliggenheten! Lett og navigere seg rundt. Dette hotellet har alt du kan be om på et 4 stjærners hotell.
Det er også å anbefale for handikappede. Badet kunne kanskje vært litt større, men absolutt overkommelig for manuell rullestol hvis man ber om handikapvennlig rom.

Opphold: april 2017, reiste med venner
Takk, idakatrine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MaricsJ, General Manager på Mercure Budapest City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. april 2017
Google-oversetting

Dear idakatrine,

Thank you so much for posting your positive and detailed review of our hotel on Tripadvisor. We are more than happy to know that you had a great stay here at Mercure Budapest City Center Hotel.

Your positive feedback about our helpful staff is highly appreciated. I am sure that your encouraging review will keeps them motivated. Furthermore it is my special pleasure to read that you were very satisfied with our recently renovated room and find it comfortable and stylish.

Thank you for recommending us and we hope to see you again very soon for your next stay in Budapest.

Kind regards,
József Márics
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2016

Beliggenhet perfekt midt i gågaten,store og gode rom,hyggelig personell behjelpelig
med det meste du spørte om,var på en kjekk båttur til Szentendre.Har airport transport det er en fordel for det er ikke alltid
taxiene på flyplassen vet hvor de skal kjøre(har opplevd det tidligere).

Romtips: Sender du mail om romtype/plassering ordner de det som best de kan.Merket ikke noe til støy om kveld/natt.
  • Opphold: mai 2016, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, oyvindkyllingstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MaricsJ, General Manager på Mercure Budapest City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2016
Google-oversetting

Dear oyvindkyllingstad,

A great thank you for your review. We are very happy to read that you had a pleasant stay at our hotel.
It is my special pleasure to read that you found our staff helpful and nice.
I am sure that your encouraging words will serve as a great motivation for all of them.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Kind regards,
József Márics
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2016

Hotellet ligger med utgang til gågaten, og et fint utgangspunkt. Hyggelig personale og bra service, Desverre synes jeg ikke standarden på rommet tilsvarte forventningene.Slitte rom og møbler som trenger en oppgradering,teppe på gulvet.

  • Opphold: september 2016, reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Helene R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MaricsJ, General Manager på Mercure Budapest City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2016
Google-oversetting

Dear Helene R,

First of all I would like to thank you for taking the time to share your experience following your stay with us.

We are very happy to read that you were satisfied with the service provided by our team.
On the other hand we are sorry that your experience concerning the room did not meet your expectations. However we are pleased to inform you that in the frame of a great development project we will make all the necessary improvements in the near future.

We look forward to showing you these upgrades and to welcoming you back.

Kind regards,
József Márics
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2016 via mobile enheter

Flott hotell med kanskje den beste beliggenheten. Hovedgaten går rett utenfor hotellet. Frokost var bra. Vi fant ikke tomatbønner. Litt skuffende. Desverre scorer hotellet dårlig på rom. Rommene er litt gamle og møbler er slitte. Dusjen på soverommet vårt sprutet så mye vann på gulvet at det ble en stor dam på gulvet, så vi måtte bruke opp håndklene våre på å tørke. Aircondition stod på fult og bråket mye, men det hjalp lite da den bare sprutet ut varmluft. Jeg har bodd på Mercure i Wien og det var mye mye bedre. Mercure i Budapest skuffet. Her bor ikke jeg igjen!

Opphold: august 2016, reiste med familie
Takk, Robin H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LiviaNagyidai, Guest Relations Manager på Mercure Budapest City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2016
Google-oversetting

Dear Robin H,

Thank you for your feedback, we are glad to see you enjoyed the location of the hotel, we hope you could explore the nearby shops, restaurants and tourist attractions during your stay.

We would like to apologize for any inconvenience regarding your room, a renovation is due in the near future where we will do everything to enhance the comfort and appearance. Please contact our staff immediately if you have any request or remark, they will certainly find the best possible solution for our guests.

We appreciate that you have shared your concerns. We sincerely hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future.

Best regards,
Lívia Nagyidai
Guest Relations & Quality Coordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2016

Velg hotellet om du vil bo midt i gågata. Nærmere sentrumskjernen kommer du ikke. Hotellet er veldrevet og byr på mange gode opplevelser.

Det anbefales å gjøre en oppgradering/ velge et rom med adgang til loungen deres. Der kan du sitte og nyte et glass vin eller musserende med utsikt over den travle gågata. Loungen serverer litt ost, kjeks, nøtter og småkaker. kaffe/te samt mineralvann. I tillegg er det rød, hvit og musserende vin å få mellom 1700 og 1900

Rommene er ålreite, mens gangene bærer preg av å ikke være pusset opp siden byggeåret på 80-tallet.

Romtips: Rom høyt oppe for å slippe støy fra gågata
  • Opphold: juli 2016, reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Esplys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LiviaNagyidai, Guest Relations Manager på Mercure Budapest City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2016
Google-oversetting

Dear Esplys,

Thank you for taking the time to share your review with us, we are glad to read you enjoyed the location of our hotel and had the chance to experience our full scale of services as a Privilege Guest.

We really appreciate your recommendation on the Privilege Lounge, it contains every important aspect why it is worth to upgrade to be able to access it.

A renovation is due in the near future where we will enhance the appearance of the hallways in a way it would certainly fit your expectations.

We look forward to welcome you back to our hotel again.

Best regards,
Lívia Nagyidai,
Guest Relations & Quality Coordinator

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser