Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 23:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Fisherman's Bastion (Halaszbastya) på
fra USD 3,87
Mer informasjon
fra USD 18,12
Mer informasjon
fra USD 48,00
Mer informasjon
fra USD 48,00
Mer informasjon
Anmeldelser (31 819)
Filtrer anmeldelser
31 819 resultater
Vurdering fra reisende
21 021
8 621
1 786
271
120
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
21 021
8 621
1 786
271
120
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 31 819 anmeldelser
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Et sted man må besøke om man er i Budapest. Fantastisk flott borg, kirke og uteplass stedet ligger på en høyde i pest, med panorama over Donau og Buda.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, tomerikr2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018

En flott plass. Nyte utsikten og byggverkene. Litt for mye folk, men sånn er det jo på slike plasser. Absolutt noe å oppleve da man er i Budapest.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Wander116289
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Ligger fantastisk til på en høyde rett overfor The Chain Bridge, herfra har man utrolig utsikt til elva og Pest siden. Vakre bygninger, åpne områder rundt bastionen. Et must å få med seg fra Budapest

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, BearTrondheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Det er nesten litt Walt Disney over dette. I ordets beste forstand. Flotte tårn og bueganger, staselig statue og gedigen utsikt! For ikke å nevne det rent historiske. Koselig restaurant inne i buegangene.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Utrolig flott utsikt.Veldig rent og ryddig.Hyggelige og hjelpsomme guider.Ok priser.Butikk i nærheten får å få kjøpt vann

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, GeirV71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser