Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 17:00
Lagre
Bestill på forhånd
  
oversatt av Google
Ulike måter å oppleve Matthias Church på
fra USD 59,80
Mer informasjon
fra USD 28,80
Mer informasjon
fra USD 11,50
Mer informasjon
fra USD 20,70
Mer informasjon
Anmeldelser (8 796)
Filtrer anmeldelser
8 796 resultater
Vurdering fra reisende
5 915
2 367
405
76
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
5 915
2 367
405
76
33
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 8 796 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2016

Mathiaskirken har en helt spesiell atmosfære.Glassvinduene er praktfulle, og selve byggverket er storslagent.

Dato for opplevelse: august 2015
Takk, May Toril Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2016

Vakkert utsmykket kirke med en spennende historie. Var her for ett år siden sammen med koret mitt og fikk synge i kirken. Stor opplevelse. Fikk denne gangen bedre tid til å oppleve hele kirken med galleriet og all den vakre utsmykningen.

Dato for opplevelse: juli 2016
1  Takk, anneU5865YI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mars 2016

Andaktig opplevelse og et minne for livet. Vakkert- og kunstnerisk. Et underverk og detaljert høy kirke man ikke forstår kunne bygges med datidens enkle metoder- og verktøy. Flotte detaljer, og mange foto-motiver. Et flott rekkverk vender ut mot Donau, og er et fantastisk skue- og utsikt. Kirken er ubeskrivelig vakker på innsiden, og må oppleves.

Dato for opplevelse: januar 2016
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2015

To grunner til å besøke denne kirken. For det første er kirken i seg selv verdt et besøk. Nydelige glassvinduer og malerier inne i kirken og et vakkert bygg. I tillegg er utsikten over Budapest vidunderlig. Flotte fotomotiver!

Dato for opplevelse: september 2015
Takk, LineKH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2015

Første stopp på turen var denne vakre kirken. Imponerende at de hadde reddet de vakre glassmaleriene i et kloster under den andre verdenskrig. Vi sang Fader vår og Halleluja foran alteret. De andre besøkendeturistene ble meget overrasket og begeistret.

Dato for opplevelse: september 2015
Takk, kaffekroken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser