Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Budapest Dohany store synagoge og ungarsk jødisk museum
96

Bestill på forhånd
fra
kr 315,28
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Great / Central Synagogue (Nagy Zsinagoga) på
fra kr 315,28
Mer informasjon
fra kr 34,90
Mer informasjon
fra kr 686,40
Mer informasjon
fra kr 486,30
Mer informasjon
Anmeldelser (7 765)
Filtrer anmeldelser
7 765 resultater
Vurdering fra reisende
3 789
2 320
909
440
307
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 789
2 320
909
440
307
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 7 765 anmeldelser
Anmeldt 10. desember 2018

Imponerende historisk bygg i Budapest. Dette er Europas største og verdens nest største synagoge. Verd et besøk når man er i Budapest.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, GeorgK373
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Flott bygning og visstnok den nest største synagogen i verden. Dessverre stengt 18 og 19 sept pga jødiske høytider. Vakkert eksteriør

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, BearTrondheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2018

Ungarn hadde før 2. verdenskrig er svært stor jødisk befolkning, men storparten døde i tyske konsentrasjonsleirer. Hovedsynagogen i Budapest er den største i hele Europa. I tillegg til det flotte eksteriøret og interiøret er det også er museum og en sentral markering av svenske Raoul Wallenberg, som reddet mange ungarske jøder.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, ArildS551
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Et veldig fint bygg. Vi var ikke inne i synagogen, men det er mulig å få kjøpt inngangsbilletter. Anbefaler også å gå en tur i det jødiske kvartalet - her finner du mange spennende butikker, kafeer og restauranter.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, veronsc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mai 2017 via mobile enheter

Litt dyrt å komme inn (4000 HUF), men da var guiding inkludert. Anbefaler å få med det. Et fantastisk sted og bygg.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, edleflusundn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser