Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 20:00
Lagre
Budapest Dohany Great Synagogue Priority Visit
45

Bestill på forhånd
fra
USD 23,22
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Sentrumssynagogen på
fra USD 23,22
Mer informasjon
fra USD 3,54
Mer informasjon
fra USD 54,18
Mer informasjon
fra USD 42,01
Mer informasjon
Anmeldelser (7 581)
Filtrer anmeldelser
7 581 resultater
Vurdering fra reisende
3 727
2 286
869
418
281
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 727
2 286
869
418
281
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 7 581 anmeldelser
Anmeldt 10. desember 2018

Imponerende historisk bygg i Budapest. Dette er Europas største og verdens nest største synagoge. Verd et besøk når man er i Budapest.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, GeorgK373
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Flott bygning og visstnok den nest største synagogen i verden. Dessverre stengt 18 og 19 sept pga jødiske høytider. Vakkert eksteriør

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, BearTrondheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2018

Ungarn hadde før 2. verdenskrig er svært stor jødisk befolkning, men storparten døde i tyske konsentrasjonsleirer. Hovedsynagogen i Budapest er den største i hele Europa. I tillegg til det flotte eksteriøret og interiøret er det også er museum og en sentral markering av svenske Raoul Wallenberg, som reddet mange ungarske jøder.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, ArildS551
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Et veldig fint bygg. Vi var ikke inne i synagogen, men det er mulig å få kjøpt inngangsbilletter. Anbefaler også å gå en tur i det jødiske kvartalet - her finner du mange spennende butikker, kafeer og restauranter.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, veronsc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mai 2017 via mobile enheter

Litt dyrt å komme inn (4000 HUF), men da var guiding inkludert. Anbefaler å få med det. Et fantastisk sted og bygg.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, edleflusundn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser