For ett prangende byggverk! Vi ble lamslått over hvor fantastisk flott parlamentsbygningen i Budapest er. Vakkert beliggende ved Donaus bredd. Ett "må se sted" når man er i Budapest!
Er vel det flotteste Parlamentet Europa og verden. Storslagen arkitektur og bellighenhet. Var en demonstrasjon utenfor med flere hundre politifolk når vi var der. Synd at demokratiet og pressefriheten er truet i et land med stolt historie
Dette må være ett av verdens flotteste parlamentsbygninger! Men så er det jo helt elendig politisk ledelse på innsiden...
Havnet tilfeldig her på vår veg til minigolf men ble veldig imponert av byggverket. På Google maps ble det kalt bibliotek men var mere enn det gitt.
Imponerende og stort byggverk ned flott belysning på kvelden. Bygget og torget rundt var godt vedlikeholdt og rent. Masse flotte skulpturer, fontener og statuer på torget.
Enda kulere i virkligheten enn på bildene. Verdt å dra for å se på det! Tok meg ikke turen inn......