Nydelig å besøke mye historie og masse fantastisk interiør. Det er en guidet tur til oppsatte klokkeslett
Veldig fin bygning. Fantastisk utførelse av hele bygget. FlottVi er en gjeng som hvert år reiser til forskjellige byer.
Tok den guidede omvisningen på engelsk. Fikk da utlevert et headset og fikk følge i en gruppe på ca 20 personer og en guide. Fin omvisning med hyggelig og profesjonell guide.
Vi tok en runde rundt hele bygget og det er bare en helt fantastisk bygning. Budapest og Ungarns største. Vi var også med på en omvisning inne. Kan ikke bestille billett på nett, så man får bare ta den tiden og det språket som er ledig når man møter opp. Man får se de viktigste rommene som er mest dekortert. Husk at her jobber det jo folk, så man får jo ikke gå som man vil. Her er også kronen som er bevoktet av vakter med sverd. I kjelleren var det en utstilling på hvordan bygger er laget. Absolutt en ting som er verd og få med seg.
Vi hadde omvisnong som vi bestilte på hotellet. Vi ble hentet på hotellet , men ble ikke hentet. Det var litt venting, men ellers bra organisering. Selve omvisningen som varte i 45 minutt var veldig bra. Kjempeflink guide. Et imponerende byggverk som alle som besøker Budapest bør få med seg.
For ett prangende byggverk! Vi ble lamslått over hvor fantastisk flott parlamentsbygningen i Budapest er. Vakkert beliggende ved Donaus bredd. Ett "må se sted" når man er i Budapest!