Kom kjørende hit for 40 år siden på søken etter sentrum etter et vegsystem og merking som var slett. Så plutselig dette magiske syn foran oss. Flott å være tilbake, like vakker på dagtid som om kvelden. Spaser over og nyt !
Kjedebrua er et flott byggverk og vel verdt et besøk
God utsikt mot parlamentet også. Mye turister så du er ikke alene
I utgangspunktet ei flott bru som dessverre er blitt nedtagget. En del låser er der men brua behøver å bli pusset opp
Dette er den flotteste brua i Budapest, som på Buda-siden ender i en rundkjøring og en tunellportal som er designet av samme arkitekt. Dette er et arkitektonisk mesterstykke som bør ses.
Broen ble bygget på 1800-tallet og er ekte ingeniørkunst! Når man over broen, ser Nan hvor enorm den er, spesielt buegangen på hver ende av broen. Dette er den mest kjente broen i Budapest, kanskje i Europa. Vi bodde ved bro-enden på Buds-siden, på Clarke Hotel med flott utsikt mot kjedebroen.
Fin tur så ende med å gå over sene greie broa mykje fint stålarbeid å utsmykkinger var OK ende fint på begge sider og bra utsikt til begge sider