Sightseeingcruise i Budapest om kvelden
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Gellert ås og Statue på
Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Er du i Budapest, så ta deg en tur opp på høyden her. Fantastisk utsikt over byen og Donau. Må oppleves!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, TuristenLillehammer
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Man kan gå opp til toppen, men det er bratt. Vi brukte «Hop on-hop off» buss opp. Dette kalles også Citadellet. I mer moderne tid, brukte den tyske okkupasjonsmakten Citadellet som hovedkvarter. Under den russiske okkupasjonen ble borgen brukt av russiske styrker. Enorme statuer på toppen og ikke minst en fantastisk utsikt utover byen!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Offisersbladet
Anmeldt 19. mai 2018 via mobile enheter

Utsikten alene er verdt hele turen opp hit. Ta gjerne buss opp, for det er kraftig stigning. Veien ned kan du gjerne ta til fots via turveier og trapper.

Dato for opplevelse: mai 2018
1  Takk, Johtov
Anmeldt 23. oktober 2017

Dersom du ønsker en god trim-tur for en super utsikt, skal du ta turen opp til Gellert Hill and Statue.

Dato for opplevelse: oktober 2017
1  Takk, Viggo B
Anmeldt 3. oktober 2017 via mobile enheter

Vi tok sightseeingbussen opp dit, hoppet av siden hadde et lengre fast stopp der. Vi gikk ned igjen på stier og trapper rett ned til Gellert hotellet hvor vi bodde. Flott utsikt. Salgsboder med forskjellige turisttilbud, mat og souvenirer.

Dato for opplevelse: september 2017
1  Takk, astri l