Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 19:00
Lagre
Privat inngang til Gellert Spa i Budapest med valgfri massasje
304

Bestill på forhånd
fra
USD 43,52
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve St. Gellért Thermal Bath and Swimming Pool på
fra USD 43,52
Mer informasjon
fra USD 15,62
Mer informasjon
fra USD 32,36
Mer informasjon
fra USD 134,95
Mer informasjon
Anmeldelser (10 909)
Filtrer anmeldelser
10 909 resultater
Vurdering fra reisende
3 321
3 612
2 117
999
860
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 321
3 612
2 117
999
860
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 10 909 anmeldelser
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Vi startet ute med sauna, iskaldt utebad, sant et passe varmt bad med massasje stråler som var sterke nok til at det ble bra vann massasje. Etterpå var det inn i blant annet 40 graders basseng, damp rom og så iskald avkjøling i kaldt vann. Bra fasiliteter med gammelt kildevann.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, 544ivarj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Vi var der en lørdag, en regnværsdag i slutten av september. Ankom kl 12. Lite kø, behjelpelig betjening og oversiktlig anlegg. Godt utvalg av ulike innen- og utendørsbasseng, steamdusjer, saunaer ol.

Alt av slippers, badekåpe, handkle ol kan kjøpes der. Anbefaler å ta med/kjøpe slippers, samt to stk handklær (et til bruk inne i anlegget og et til bruk etter siste dusj). Lokalene er rene, men garderobene og dusjene er noe gamle. Enkel standard.

Vi hadde dobbel massasje. Dyktige ansatte og pent lokale for VIP-massasjen.

En fin opplevelse, men ikke forvent luksus.

Dato for opplevelse: september 2018
2  Takk, Ida_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Ikkje verdt eit besøk. Slete og gammalt. Ureint. Ingen lukrativ følelse av være der.
Pedikyr lokalet var spesielt slete og svært uhygenisk. Personalet var heller ikkje imøtekommende og serviceinnstilt. Styr unna!!

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, toneh842
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Dette anbefales!
Garderobene var greie og oversiktelige. Kanskje det burde vært flere skifterom på grunn av mange gjester.
Mange bassenger der bassenget med bølger en gang i timen var mest populært!
Vi gikk fra sentrum og bort. Det går også trikker rett utenfor.

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, 199karih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juni 2018 via mobile enheter

Jeg var der på familietur med mor, søsken og min lille niese på 2 år. Betjeningen når vi skulle betale ved inngangen var rotete og lite hyggelige, de visste lite om spabehandlingene de tilba og det hele ble veldig rotete. Det var flere innganger til garderobene men dårlig med skilting og informasjon så vi surra rundt lenge for å forstå hvor vi skulle gå, hvor man fikk lånt håndklær og hvor man faktisk skulle legge fra seg. Betjeningen var ikke tilstede eller totalt uinteressert i å hjelpe. Min mors armbånd sluttet funke noe som gjorde at hun ikke fikk leid håndkle eller låst skap, både hun og jeg spurte flere om hjelp, men ingen verken prøvde eller var hyggelige. Man kunne se at dette badet en gang var flott men nå ser det slitent ut. Pedikyr behandlingen jeg tok, som jeg brukte veldig lang til på å finne ut hvor var, ble utført av en mann som ikke kunne ett ord engelsk og ikke dro på smilebåndet en gang mens jeg satt der. Noe som skulle bli en positiv avslutting på turen, ente med et veldig kort besøk og mye misnøye. Ikke verdt besøket og ikke verdt pengene!

Dato for opplevelse: juni 2018
2  Takk, 191estherb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser