Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 99
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Expedia.com
USD 117
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.02.23
Priceline
USD 95
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.02.23
Hotels.comUSD 117
TravelocityUSD 117
Agoda.comUSD 123
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 180)
Filtrer anmeldelser
2 180 resultater
Vurdering fra reisende
1 271
688
157
45
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 271
688
157
45
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 2 180 anmeldelser
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger veldig sentralt til severdighetene i Budapest. Rommet var fint og ryddig,og det er god frokost og hyggelige resepsjonister. Bassenget i kjelleren er lite, men veldigig rent og fint. Det finnes i tillegg sauna og dampbad.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Kristina N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Boglárka K, Front Office Manager på Hotel Museum Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Kristina N,

Thank for taking the time to review your stay at the Hotel Museum Budapest.

I was delighted to read that you liked our spa and breakfast, and that you found our staff helpful. It is always a pleasure to hear praising comments about our services.

We are very much looking forward to welcoming you back to our hotel!

Kind regards,

Boglarka Kardos
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Dro på par-tur til Budapest, og vi var begge veldig fornøyde med dette hotellet. God frokost og fine rom og et supert utgangspunkt for å utforske Budapest til fots. Drinkene i baren var veldig gode, og den lille intime wellness avdelingen er helt OK for de som vil avslutte dagen med litt avslappende velvære. Anbefales varmt!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, A462UYandreasg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Boglárka K, Front Office Manager på Hotel Museum Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Andreas G,

Thank you for providing a feedback of your stay with us at the Hotel Museum Budapest.

I am happy that you found our breakfast satisfying, the room well-appointed and the location convenient. We appreciate you praising our staff as well. I was delighted to read that you had the chance to relax in our spa area.

It would be a pleasure to welcome you back to our hotel.

Kind regards,

Boglarka Kardos
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2018 via mobile enheter

Helt greit hotell til helt grei pris. Hyggelig betjening, som var behjelpelig med meste, men enig i at renholdet kunne vært noe bedre.
Ellers var det helt flott til den prisen.

Massasjen kan også anbefales etter lange dager med sightseeing. Massøren var veldig hyggelig og fikk roet ned slitne muskler.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hurlomhei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
balazsboda, General Manager på Hotel Museum Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018
Google-oversetting

Dear Hurlomhei,

Please apologise not to be able to write you Norwegian.
Thank you very much for sharing your experiences with us and with other travellers.
It is really important for us to receive feedback which truly helps to improve the quality of our services.

I am really sorry that you did not find enough clean our Hotel, I do hope you will give us a second chance where we can prove our 5 points quality!

I would be delighted to welcome you back many more times in the future and meet you personally.

With kind regards,
Balázs Boda
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2018 via mobile enheter

Bodde en langhelg på superior rom. Først det positive: Rommet var stort og lyst, stort bad og bred seng. Frokosten var det ikke noe å utsette på og de ansatte var hyggelige og hjelpsomme. Det som trakk ned for min del var at rommet kunne vært vasket bedre, senga var i overkant hard og baderomsdøra bestod av en glass, delvis frostet mot gjennomsyn. Det hender jo at man vil oppleve litt privatliv og stillhet når man går på badet, men det fikk man ikke her når man var flere på hotellrommet. Hotellet averterer med spa avdeling, men denne er desverre så liten at det knapt er plass til 3 par. Alt i alt et helt ok hotell som hadde en rimelig pris men lever ikke opp til antall stjerner over inngangen.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Øyvind E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
balazsboda, Ügyvezető igazgató på Hotel Museum Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2018
Google-oversetting

Dear Øyvind E,

Thank you for reviewing your stay at Hotel Museum Budapest!

I am sorry to hear that we could not live up to your expectations in all aspect. Please take my sincere apologies for that.

On the other hand, I am glad to learn you were satisfied with the size of our rooms and you found the breakfast selection and service excellent.

Thank you very much for choosing our hotel and for sharing your constructive comments. We very much hope to see you in Budapest again at our property!

With kind regards,

Balazs Boda
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2018 via mobile enheter

Bra hotell med god beliggenhet, nært stoppet til flybussen. Kort vei til restauranter, butikker og busstopp. Rent og ordentlig på rommet og i fint i spaavdelingen. God frokost med godt utvalg. Flink massør.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 399helened
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
balazsboda, Ügyvezető igazgató på Hotel Museum Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. februar 2018
Google-oversetting

Dear Helene D,

Thank you very much for sharing your review following your stay at Hotel Museum Budapest.

We very much appreciate your wonderful rating and feedback and it is my greatest pleasure to know you have enjoyed your stay with us. As I learned from your feedback you were satisfied with your stay in all aspects, breakfast, location, room, Spa, and massage.

I would like to thank you for choosing Hotel Museum Budapest and we are looking forward to welcoming you back!

Kind regards,

Balazs Boda
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser