Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (8 592)
Filtrer anmeldelser
8 592 resultater
Vurdering fra reisende
6 536
1 483
359
141
73
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6 536
1 483
359
141
73
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 8 592 anmeldelser
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Nydelig hotell. Betjeningen er behjelpelig og strekker seg for å møte dine ønsker. Nydelige rom, romslig, godt utstyrt, rent og pent.
Godt utvalg til frokost. Lite kø ved stasjonene.
Praktisk med spa i samme bygg, kan gå fra rommet til spaet i morgenkåpe.
Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Ida_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JeanPierreMifsud, Vezető på Corinthia Hotel Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2018
Google-oversetting

Dear Ida,

Thank you for your kind comment.
We are delighted to hear that you enjoyed your Budapest weekend and choose Corinthia Hotel Budapest as your accomodation.

We hope you will visit us again!

Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018

Vi bodde her i 5 dager, og maken til hotell!! Vi bestilte henteservice fra hotellet, og ble hentet i en strøken Mercedes. Pga varmen, +32, hadde sjåføren med seg vannflasker i bilen. Topp start på oppholdet. Vi hadde executive rom, og dermed tilgang til hotellets egen Executive Club på mezzaninen over inngangspartiet. Her var det mat og drikke tilgjengelig fra 0630 til 2200. Alle som jobbet der var utrolig blide og hyggelige, og ytte service langt over det man kunne forvente. Hotellets Royal Spa, med stort basseng, boblebad og saunaer ble benyttet hver dag. Selve hotellet framstod som klassisk og ærverdig, og godt vedlikeholdt. Rent og pent overalt. Litt å gå til sentrum, men ikke langt til nærmeste hop on/hop off bussholdeplass, eller vanlig buss rett borti gata. Flaskevann og sjokolade levert på rommet hver ettermiddag. Kaffemaskin var også et stort pluss. Rommet vårt lå i 4. etasje, og bortsett fra lyden av storbyen var det ikke en lyd å høre på tross av at hotellet er stort og det var nesten fullt. Både Sky Lounge og Le Bar var hyggelig, med svært god og hyggelig service.
Kan absolutt anbefale hotellet, og vi gjerne bo her igjen.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Starlionleo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MrJeanPierreMifsud, General Manager på Corinthia Hotel Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2018
Google-oversetting

Dear Starlionleo,

First of all, that you for sharing your experience with the TripAdvisor community and for choosing Hotel Corinthia Budapest for your stay.
To begin with, it feels amazing that everything was to your satisfaction from your executive room to our service. I genuinely hope that you were enriched by many beautiful memories during the time you spent here.
Once again, thank you so much for your lovely feedback. It would be our pleasure if you chose us again in the future.

Kind regards,
Jean Pierre Mifsud
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018

Ett absolutt topp hotell på alle måter. Flotte rom, nydelig service. Svært gode muligheter for og spise på hotellet om man ønsker det, dog høye priser her. Hadde også flott område med svømmebasseng og spa som ble benyttet ivrig. Anbefales på alle måter.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, toref123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MrJeanPierreMifsud, General Manager på Corinthia Hotel Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2018
Google-oversetting

Dear toref123,

Thank you very much for staying in Corinthia Hotel Budapest and sharing your thoughts with us and other travellers here, on TripAdvisor.

We are glad to learn from your kind review that you had enjoyed your stay. It is great that you recognized so many aspects of our hotel, and especially that you pointed out your satisfaction with the stunning wellness area and with our lavish menu that we offer to our guests in our restaurant. We also value that you have found our location adequate.

It would be our greatest pleasure to have you back, please do not hesitate to contact us directly, should your travel plans bring you back to the area.

Best regards,
Jean Pierre Mifsud
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2018 via mobile enheter

Vakkert hotell med store rom. Gode senger. Nydelig basseng med spa fasiliteter. God frokost buffe. Men ofte frokost bedre på en frokost restaurant. Ingen uteområder på hotellet. Hotellet hadde fått 5 stjerner hvis ikke de hadde hatt en slik dårlig restaurant som Rickshaw. Den anbefales ikke. Hotellet burde ikke være kjent av å ha en så dårlig restaurant!
Meget god service. Anbefaler å benytte deres limo service for å hente/kjøre til flyplassen. Absolutt et godt hotell å anbefale. Super service !

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 497petterb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MrJeanPierreMifsud, General Manager på Corinthia Hotel Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mai 2018
Google-oversetting

Dear Petter B,

I would like to express my thankfulness to you for writing down your honest thoughts about or hotel, your feedback is extremely important to us.
It filled me with so many nice feelings that you were entirely satisfied with the comfortable and spacious room you stayed in, I hope that it was a great delight to return there after a long and tiring day. Furthermore, it made me glad that the bath resort also won your pleasure. At the same time, I would like to apologise for the inconvenience you had concerning the restaurant, I would like to ensure you this way that we will take notes about your remarks and recommendations, as our main aim is to improve our hotel.
Once again, thank you very much for your feedback, I hope that we will have the chance of being your host again one day.
Best wishes,

Jean Pierre Mifsud
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2018 via mobile enheter

Stort, erverdig hotell sentralt i Budapest (tidligere Grand Hotel). Fantastisk flott resepsjonsområde med utpreget bruk av marmor. Romslige flotte rom selv om noen bærer preg av tidens tann. Eget Lounge-område med servering ved oppgradering av rom. Stor spa avdeling. Stort konferansesenter. Flott frokostbuffet. Meget bra service.

Dato for oppholdet: mars 2018
Takk, CatharinaS590
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MrJeanPierreMifsud, General Manager på Corinthia Hotel Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2018
Google-oversetting

Dear Ms. Catharina S,

Thank you very much for taking the time to review your recent stay at Corinthia Hotel Budapest.
To begin with, I am glad that you loved our central location, I hope you could easily discover our wonderful city from here. Also, it is amazing that you were fascinated by our reception area as well as your spacious, upgraded room. Moreover, I sincerely hope that you had a really relaxing time at our lovely spa area and I am thrilled that the great breakfast buffet was to your taste. Finally, I am glad that you enjoyed the provided service.
I look forward to the opportunity of welcoming you back to the hotel in the very near future.

Best regards,
Jean Pierre Mifsud
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser