Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 836)
Filtrer anmeldelser
3 836 resultater
Vurdering fra reisende
1 648
1 666
405
81
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
1 648
1 666
405
81
36
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 3 836 anmeldelser
Anmeldt 11. juni 2017

Historisk hotell, sentralt nær jødekvarteret. Hyggelig betjening og topp service. Rent og pent. Vi hadde rom mot en rolig gate så støy var ikke noe problem. God frokost. Kommer gjerne igjen en annen gang.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Kurt Ove L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DH_Quality_Manager, Front Office Manager på Danubius Hotel Astoria City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juni 2017
Google-oversetting

Dear Kurt Ove L,

First of all, thank you for sharing your opinion here, on this website. It is remarkable and quintessential for us.

Our team is immensely happy by the fact that you liked our hotel, and felt satisfied with our services. As you have claimed, the location is near to many historical sights, the hotel is clean, quiet and the staff are helpful. It is a pleasure for us to read as we are trying our best to satisfy all our guests’ requirements.

All in all, thank you once more for giving a positive opinion of our place. We are hopeful to see you again in the future.

Yours sincerely,
László Zsida
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mai 2017

Servicen er helt ok. Rene rom med god størrelse. God lydisolering mot gate. Dessverre har rommene teppegulv.
Svært sentral beliggenhet.
Frokostsalen er underdimensjonert når hotellet er fullt, - folk sto i kø for å få bord.
Ønsket man speilegg, måtte dette bestilles.
Grove rundstykker var det tomt for om man kom etter kl 09:00.

Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, SBEIN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DH_Quality_Manager, Front Office Manager på Danubius Hotel Astoria City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mai 2017
Google-oversetting

Dear Synnove I,

First of all, let me first thank you for being so kind to share your uplifting review with our team, I am exceedingly glad you had a very pleasant stay at Danubius Hotel Astoria recently.

It was great to read that you liked the location and that you were satisfied with the provided service too. However, I am sorry to hear that we did not manage to fully meet your expectations.

Once again, it gives me great pleasure to know that you had a relaxing and very enjoyable few days with us. I genuinely hope to see and host you soon in the future!

Warm regards,
László Zsida
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2017 via mobile enheter

Hadde bodd to ganger tidligere på Astoria, så det det var lett å velge dette hotellet når vi skulle dit igjen i mars. Hyggelig betjening og service både i resepsjon og restaurant / frokostsal. Rommene er store og godt med skap for oppbevaring av klær. Noen av rommene har badekar, men denne gangen hadde vi bad med bare dusj. Vi kommer garantert tilbake. Sentralt belligende og med metro rett utenfor døren.

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Johan A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DH_Quality_Manager, Front Office Manager på Danubius Hotel Astoria City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2017
Google-oversetting

Dear Johan A,

First of all, allow us to express our most sincere gratitude to you for giving our hotel such a high rating, and also for reviewing your stay in detail.

Thank you for choosing our hotel as your accommodation during your stay in Budapest! It makes us absolutely delighted that you spent an absolutely lovely time here. Thank you for mentioning the great location and service. Good to know everything went alright during your stay, hopefull you left us only with good memories.

Once again, thank you for your feedback about Danubius Hotel Astoria City Center, we would be happy if we had the possibility of welcoming you again.

Warm regards,

László Zsida
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2017 via mobile enheter

Gammel ærverdig hotel som oppleves som veldrevet. Vi bodde i 6te og hadde vindu mot veien. Litt støy men ikke noe styr. Greie rom som er store nok i massevis. God frokost hvor du og kan få omelett eller speil egg...bare og be om d. Topp service i resepsjon under hele vårt opphold. Beste er jo at når du kommer dinglende inn kl 3 om morgenen så er McDonald Astoria vegg i vegg åpen!

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, sp0kjels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DH_Quality_Manager, Front Office Manager på Danubius Hotel Astoria City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2017
Google-oversetting

Dear sp0kjels,

Thank you very much for your valuable time taken to share your experiences with the travelers about your stay at our hotel.

First of all, thank you for choosing our hotel as your accommodation during your stay in Budapest! I regret to hear that you had some problems due to the street noises, since we are located in the center, street noise is unfortunately inevitable. I am delighted that you were satisfied with your room. Moreover, it is really great to read that you liked our breakfast too. Lastly, I would like to thank you for highlighted our service.

Thank you very much once again for sharing your opinions and experiences with us and we do hope to have the opportunity to welcome you back again.

Warm regards,
Laszlo Zsida
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2016

Budapest vaut bien une messe. Budapest ist eine Messe wert. Budapest is worth a mass. Budapest er ein messe verd. (Fritt etter Henrik 4. av England.) Budapest byr på ein kultur som omfattar både byggjekunst, musikk, historie, kunst, mat, religion .... som "er ei messe verd"! (Du kan og handla på "verdas største" handelshus, dersom du mot formodning skulle trengja noko!) Framleis rimeleg by å vera i. Skal du overnatta, så tilrår eg Astor hotell, midt i smørauga, kort veg til Donau, slottet, Parlamentet, Katedralen og Synagogen...
Visitez Budapest! Je propose l'hotel Astor! Besuchen Sie Budapest! Ich schlage Hotel Astor vor. Visit Budapest! I recommend Astor hotel. Eg kan tilrå Hotel Astor.
Steinar I. Bergo Look at Facebook!

Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, steinarib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DH_Quality_Manager, Front Office Manager på Danubius Hotel Astoria City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2016
Google-oversetting

Dear steinarib,

Thank you so much for your kind words about our hotel and about our beautiful capital, it is always great to read so positive feedbacks like yours.

It felt truly amazing that you were totally fascinated by Budapest, and also by our glorious and authentic hotel, I sincerely hope that it provided your perfect stay and comfort during your short stay here. In addition, I am really proud that you highlighted the excellent emplacement of Danubius Hotel Astoria, it is extremely facile to discover the famous sights and the hidden gems of Budapest from here. Considering everything, I sincerely hope that you were enriched by beautiful and unforgettable memories during your short stay in Danubius Hotel Astoria, and that you will take your time in the future and return to us again.

We hope that you will return to us in the not so distant future, we are looking forward very much to seeing and hosting you again.

Kind regards,
László Zsida
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser