Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overdreven service”

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 5 sider til!
Danubius Hotel Astoria City Center
Nr. 52 av 336 hoteller i Budapest
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 25 november 2017

Vi fikk et overraskende lite rom, men sengene var veldig gode.
Danubius Hotel Astoria er et supert hotell hvis du liker å bli vartet opp. Her er alle ansatte på tå hev for å gjøre deg til lags. Når du kommer ned til frokost hilser samtlige på deg som om de er dine venner. Når du kommer fra shopping strømmer de til for å bære posene for deg, åpne dører, trykke på heisknappene og nesten bære deg til rommet ditt. Det ble aldeles for mye for oss. Vi endte opp med å nesten snike oss inn og ihverfall ikke møte blikket til noen, gjorde vi det så styrtet de til for å hjelpe, trøste og bære:-)
Prisene på mat og drikke er det dobbelte av de fleste andre steder. Det luktet mugg i matsalen og ellers i nederste del av hotellet.
Alt i alt et supert hotell, men vi skal ikke tilbake hit.

Romtips: Check for room size, many rooms are very small
Se flere romtips
  • Opphold: desember 2016, reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Tor Anders B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DH_Quality_Manager, Front Office Manager på Danubius Hotel Astoria City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29 november 2017
Google-oversetting

Dear Tor Anders B,

Thank you very much for having chosen our hotel as home during your stay in Budapest.
I am glad that the beds were comfortable, although I regret to read that you were not entirely content with the size of the room.

Moreover, I am grateful for your feedback regarding the service provided by the staff. I am sorry to read if after a while, their helpfulness became too much for you, please be ensured that they only do their best to provide a second-home feeling for our valued guests and that they are always eager to help anyone.

However, I am suprised that you found our bar pricelist high, since as a four-star hotel we work with equal places like any of them in the city center or in other hotels with the same level of quality. Nevertheless, your feedback is very much apprecieated.

Furthermore, I regret to read that you felt some bad smell in some parts of the hotel.
Please accept our sincere apologies for any inconvenience caused and please be ensured that we will forward your comment to the Housekeeping Manager to investigate what could have been the reason of this issue.

Thank you for your review once more and please do not hesitate to contact me if there is anything else we can do for you in the future.

Kind regards,
László Zsida
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3 192)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 3 193 anmeldelser

Anmeldt 12 juni 2017

Vi ble veldig godt tatt i mot på hotellet, rommene var store å fine. Beliggenheten var veldig bra med kort vei til det meste. Metro og busser gikk også rett utenfor. Det var rent og ryddig men med noe harde senger. Anbefaler gjerne dette hotellet til andre, synes vi fikk mye for pengene.

  • Opphold: juni 2017, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, rune9113
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DH_Quality_Manager, Front Office Manager på Danubius Hotel Astoria City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14 juni 2017
Google-oversetting

Dear rune9113,

Let me thank you very much this amazing review that you shared on Tripadvisor about our hotel, it absolutely made my day.

It makes me more than happy that you had a pleasant weekend in Danubius Hotel Astoria, I hope that you gained many nice memories in Budapest. I am really glad that you were totally satisfied with the outstanding location of the building, like you said, thanks to the frequent public transport in this area, it is really easy to get to any corner of Budapest. Furthermore, I am prod that you complimented the nice room you stayed in, I hope that it provided your perfect comfort during your stay in Danubius Hotel Astoria.

We can only hope that we will have the opportunity of hosting you again, you will be waited with warm welcome all the time.

Yours sincerely,
László Zsida
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11 juni 2017

Historisk hotell, sentralt nær jødekvarteret. Hyggelig betjening og topp service. Rent og pent. Vi hadde rom mot en rolig gate så støy var ikke noe problem. God frokost. Kommer gjerne igjen en annen gang.

  • Opphold: juni 2017, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Kurt Ove L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DH_Quality_Manager, Front Office Manager på Danubius Hotel Astoria City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14 juni 2017
Google-oversetting

Dear Kurt Ove L,

First of all, thank you for sharing your opinion here, on this website. It is remarkable and quintessential for us.

Our team is immensely happy by the fact that you liked our hotel, and felt satisfied with our services. As you have claimed, the location is near to many historical sights, the hotel is clean, quiet and the staff are helpful. It is a pleasure for us to read as we are trying our best to satisfy all our guests’ requirements.

All in all, thank you once more for giving a positive opinion of our place. We are hopeful to see you again in the future.

Yours sincerely,
László Zsida
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11 mai 2017

Servicen er helt ok. Rene rom med god størrelse. God lydisolering mot gate. Dessverre har rommene teppegulv.
Svært sentral beliggenhet.
Frokostsalen er underdimensjonert når hotellet er fullt, - folk sto i kø for å få bord.
Ønsket man speilegg, måtte dette bestilles.
Grove rundstykker var det tomt for om man kom etter kl 09:00.

  • Opphold: mars 2017, reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Synnøve I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DH_Quality_Manager, Front Office Manager på Danubius Hotel Astoria City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15 mai 2017
Google-oversetting

Dear Synnove I,

First of all, let me first thank you for being so kind to share your uplifting review with our team, I am exceedingly glad you had a very pleasant stay at Danubius Hotel Astoria recently.

It was great to read that you liked the location and that you were satisfied with the provided service too. However, I am sorry to hear that we did not manage to fully meet your expectations.

Once again, it gives me great pleasure to know that you had a relaxing and very enjoyable few days with us. I genuinely hope to see and host you soon in the future!

Warm regards,
László Zsida
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11 mars 2017 via mobile enheter

Hadde bodd to ganger tidligere på Astoria, så det det var lett å velge dette hotellet når vi skulle dit igjen i mars. Hyggelig betjening og service både i resepsjon og restaurant / frokostsal. Rommene er store og godt med skap for oppbevaring av klær. Noen av rommene har badekar, men denne gangen hadde vi bad med bare dusj. Vi kommer garantert tilbake. Sentralt belligende og med metro rett utenfor døren.

Opphold: mars 2017, reiste som et par
Takk, Johan A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DH_Quality_Manager, Front Office Manager på Danubius Hotel Astoria City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19 mars 2017
Google-oversetting

Dear Johan A,

First of all, allow us to express our most sincere gratitude to you for giving our hotel such a high rating, and also for reviewing your stay in detail.

Thank you for choosing our hotel as your accommodation during your stay in Budapest! It makes us absolutely delighted that you spent an absolutely lovely time here. Thank you for mentioning the great location and service. Good to know everything went alright during your stay, hopefull you left us only with good memories.

Once again, thank you for your feedback about Danubius Hotel Astoria City Center, we would be happy if we had the possibility of welcoming you again.

Warm regards,

László Zsida
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Budapest hotellene
7. distrikt / jødisk kvartal
Continental Hotel Budapest
5. distrikt / indre by
Eurostars Budapest Center Hotel
Gellérthøyden
Danubius Hotel Gellert
Danubius Hotel Gellert
Nr. 103 av 336 i Budapest
7 018 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
5. distrikt / indre by
Hotel Zenit Budapest Palace
Hotel Palazzo Zichy
Nr. 4 av 336 i Budapest
4 998 anmeldelser
5. distrikt / indre by
The Three Corners Hotel Art
The Three Corners Hotel Art
Nr. 47 av 336 i Budapest
773 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Danubius Hotel Astoria City Center? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Danubius Hotel Astoria City Center

Adresse: Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest 1053, Ungarn
Telefonnummer:
Beliggenhet: Ungarn > Central Hungary > Budapest > 5. distrikt / indre by , Belváros-Lipótváros
Fasiliteter:
Bar/salong Forretningssenter med Internett-tilgang Gratis Internett-tilgang (WiFi) Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen) Restaurant Romservice Transporttjeneste Suiter Transport til flyplass
Hotellstil:
Nr.37 luksushotell i Budapest
Nr.43 forretningshotell i Budapest
Nr.45 romantisk hotell i Budapest
Prisnivå: kr 503 - kr 1 211 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:4 stjerne — Danubius Hotel Astoria City Center 4*
Antall rom: 138
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA, Agoda og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Danubius Hotel Astoria City Center. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Danubius Hotel Budapest

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din