Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 85
TripadvisorUSD 85
PricelineUSD 85
Trip.comUSD 85
eDreamsUSD 85
HurbUSD 88
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 575)
Filtrer anmeldelser
4 575 resultater
Vurdering fra reisende
1 984
1 946
490
101
54
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 984
1 946
490
101
54
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 4 575 anmeldelser
Anmeldt 3. desember 2018

Et noe slitt hotell - men til gjengjeld ligger det midt i smørøyet. Veldig hyggelig betjening-
som i sin storhetstid sikkert har vært et flott hotell. God frokost - og hyggelig og hjelpsom
betjening overalt.
Kan godt anbefales.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Inger M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DHFrontOfficeManager, Vezető på Danubius Hotel Astoria City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2018
Google-oversetting

Dear Inger M,

What a great delight reading your kind and praising words about your recent stay in Danubius Hotel Astoria City Center. I am more than happy seeing you liked the nice service provided by our nice and helpful staff. Special thanks to you for mentioning the good breakfast we serve. I hope you will return to us in the not very far future.

Best regards,
Zsida László
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

Vi bodde mitt i sentrum. Store og hyggelige rom gode bad. TV og minibar. Litt støy fra gata selvsagt men slik er det midt i sentrum. God og stor frokost. Vær obs på at frokost må bestilles i tillegg. Meget godt valg.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, SvanhildHavnV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DHFrontOfficeManager, Vezető på Danubius Hotel Astoria City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. april 2018
Google-oversetting

Dear Svanhild Havn V,

Please let me begin with telling you how happy I am reading your kind and generous review on TripAdvisor.

I am proud of the fact you decided to stay in out hotel and it is great you were satisfied with choice. I cannot be happier with the fact you found your room to cosy and our location to be great.

On behalf of our entire team, we do hope to have the opportunity of hosting you soon again.

Best regards,
László Zsida
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mars 2018 via mobile enheter

En flott inngang og restaurant. Flott beliggenhet med gangavstand til Donau, handlegater og det du måtte ønske. Gå 20 minutter og du når det meste.
Rommene er romslige, men selv på samme rekke varierer størrelsen. Sengene er harde, men ok. Badet er veldig gammelt. Badekaret er en spøk. Jeg er 175 høy og slet med plassen. I tillegg var dusjhodet montert latterlig lavt for meg. Det var ikke justerbart...
Rik frokostbuffé og flott betjening.
Noe støy fra AC på rommet.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Ulven13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DHFrontOfficeManager, Vezető på Danubius Hotel Astoria City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mars 2018
Google-oversetting

Dear Mr Ulven13,

Thank you very much for taking the time to review your recent stay at Danubius Hotel Astoria.
It is nice to learn from your feedback that you were content with our central location, I hope you could make the most of your stay in Budapest. Furthermore, thank you for your compliments on our lavish breakfast, I hope it was a great start of your days.
At the same time, I regret that the size of the room, especially the bathroom did not live up to your expectations. Also, I am sorry that your peaceful stay was disturbed by some noises coming from the AC. It is regretful that we were not aware of this issue, since our reception staff could have rectified the problem by checking the functioning of the thermostat with the maintenance or by finding another room for you in order to make your stay more pleasant with us.
Next time, please do not hesitate to contact our helpful staff, should you have any questions or requests, since they are happy to help you anytime.
In spite of your mixed feelings, I hope you enjoyed your stay in Budapest and that we will have the chance to accommodate you again here during your following visit.

Kind regards,
László Zsida
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2018 via mobile enheter

Bodde her 3 netter i slutten av januar 2018. Et fantastisk sted for deg som liker gammel stil. Flotte rom og nydelig mat. Føler at vi har fått mye for prisen vi har betalt. Personalet er hyggelige og beliggenheten sentral. Vi kommer tilbake

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, oyvindm2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DH_Quality_Manager, Vezető på Danubius Hotel Astoria City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2018
Google-oversetting

Dear oyvind m,

I cannot be thankful enough for your amazing review posted on our listing after your recent city break in the beautiful Budapest.
Hereby, let me express my gratitude for your kind words concerning the quality of food you tasted here and thank you for your compliments on the service provided, please be ensured that your kind words will be forwarded to the staff for sure.
It would be our pleasure to accommodate you again here once your travel plans bring you back to Budapest area.

Kind regards,

László Zsida
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2017

Vi fikk et overraskende lite rom, men sengene var veldig gode.
Danubius Hotel Astoria er et supert hotell hvis du liker å bli vartet opp. Her er alle ansatte på tå hev for å gjøre deg til lags. Når du kommer ned til frokost hilser samtlige på deg som om de er dine venner. Når du kommer fra shopping strømmer de til for å bære posene for deg, åpne dører, trykke på heisknappene og nesten bære deg til rommet ditt. Det ble aldeles for mye for oss. Vi endte opp med å nesten snike oss inn og ihverfall ikke møte blikket til noen, gjorde vi det så styrtet de til for å hjelpe, trøste og bære:-)
Prisene på mat og drikke er det dobbelte av de fleste andre steder. Det luktet mugg i matsalen og ellers i nederste del av hotellet.
Alt i alt et supert hotell, men vi skal ikke tilbake hit.

Romtips: Check for room size, many rooms are very small
Dato for oppholdet: desember 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, torandersbekke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DH_Quality_Manager, Front Office Manager på Danubius Hotel Astoria City Center, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2017
Google-oversetting

Dear Tor Anders B,

Thank you very much for having chosen our hotel as home during your stay in Budapest.
I am glad that the beds were comfortable, although I regret to read that you were not entirely content with the size of the room.

Moreover, I am grateful for your feedback regarding the service provided by the staff. I am sorry to read if after a while, their helpfulness became too much for you, please be ensured that they only do their best to provide a second-home feeling for our valued guests and that they are always eager to help anyone.

However, I am suprised that you found our bar pricelist high, since as a four-star hotel we work with equal places like any of them in the city center or in other hotels with the same level of quality. Nevertheless, your feedback is very much apprecieated.

Furthermore, I regret to read that you felt some bad smell in some parts of the hotel.
Please accept our sincere apologies for any inconvenience caused and please be ensured that we will forward your comment to the Housekeeping Manager to investigate what could have been the reason of this issue.

Thank you for your review once more and please do not hesitate to contact me if there is anything else we can do for you in the future.

Kind regards,
László Zsida
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser