Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 519)
Filtrer anmeldelser
1 519 resultater
Vurdering fra reisende
909
507
76
21
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
909
507
76
21
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 519 anmeldelser
Anmeldt 23. januar 2018 via mobile enheter

Hotellet er flott plassert ved handlegate og med kort avstand fra kjedebroa. Rent rom. Føles som mye for pengene. Frokosten var OK, men med upassende og høy musikk. Alt i alt godt fornøyd med oppholdet.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AkselC19
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ZenitBudapest, General Manager på Hotel Zenit Budapest Palace, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. januar 2018
Google-oversetting

Dear Aksel C,

Thank you for expressing your satisfaction with your recent stay at Hotel Zenit Budapest Palace. We are glad to read that you consider our hotel with good value that would be worthy to return. Our goal is exactly to maximize our guests satisfaction by our central location, cleanliness and our team hospitality that comes along with a great value.

It would be a pleasure to see you back soon!

With kind regards,

Péter Szögi
managerbudapest@zenithotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2018 via mobile enheter

Pluss:
Super plassering rett ved Kjedebroen, kort vei til det meste. Helt fint rom, rent og grei størrelse.
Ikke noe støy. Veldig hyggelig personale.
Minus:
Utsikt rett inn i veggen på nabobygningen. Frokost: Noe dårlig utvalg og veldig slitsom musikk.
Men til sammen var det et fint hotell til rimelig pris! Vi kunne gjerne bodd her igjen.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Gulgenser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ZenitBudapest, General Manager på Hotel Zenit Budapest Palace, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. januar 2018
Google-oversetting

Dear Gulgenser,

Let us thank you for staying with us and summarizing your experience to the TripAdvisor community. We are happy to learn that the super central location, the closeness to the Chain Bridge and the Váci Street appealed to you, as well as the room's cleanliness and size.
Furthermore, we appreciate your constructive comments in regard of the view and breakfast. It is a pleasure that your overall experience was still satisfying and you would revisit us as a valued returning guest.

Please keep in mind that we are glad to remain at your disposal via budapest@zenithotels.com.

With kind regards,

Péter Szögi
managerbudapest@zenithotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2017 via mobile enheter

Vi bodde 2 døgn på hotellet, og ble møtt av et vennlig og serviceinnstilt personale.
Hotellet og rommene er i moderne stil, beliggenheten er perfekt.
Rommene var meget rene, hadde klimaanlegg og gratis Wi-Fi!
Frokosten var nydelig - stor og variert buffet, med åpent kjøkken og ferske varme retter !

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 404lineg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ZenitBudapest, Assistant Revenue Manager på Hotel Zenit Budapest Palace, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2017
Google-oversetting

Takk skal du ha dear Line G! Your kind review makes us smiling ear to ear. Reviews with added commentary are so helpful for enhancing our services, as we are learning from first hand what are the things we do right, what can we keep doing, and what to improve as still can be done better. Thank you also for giving a little bit insight of your experiences and highlighting the free and fast WiFi within the hotel, the interior design, the delicious breakfast and our perfect location. We are so proud at our score maintained at several online platforms which is specified to our WiFi services. Besides the complimentary WiFi throughout the hotel, Hotel Zenit offers unlimited Wireless Internet in your pocket, provided by a small gadget and available for a reasonable daily rental fee. Based on the feedbacks, we are certain that is a great way for us to provide extended value to our valued travelers.

Very much hope that soon we will have the pleasure to welcome you and your family back. Be sure to let us know when you are coming so we can reserve your favorite room for you.

With kind regards –

Annamaria Nagy
revenuebudapest@zenithotels.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2017 via mobile enheter

Fint hotell, fantastisk service, fantastisk beliggenhet.
Du kan få ekstra madrass om madrassen er for hard. Du får puter i mange varianter. Du kan kjøpe billetter i resepsjonen til severdigheter og busser.
Betjeningen smiler og er høflig.
Vi kommer gjerne igjen hit.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Bergersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ZenitBudapest, Front Office Manager på Hotel Zenit Budapest Palace, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2017
Google-oversetting

Dear Bergersen,

Thank you for choosing the Hotel Zenit Budapest Palace. It was a pleasure having you! It is such a satisfaction to receive a review like yours, highlighting the team and also the exceptional value.
In Zenit Hotels we believe in job well done and because of this we have the best professionals who are always available to attend to the needs of our guests. Our Receptionists have the latest knowledge on the events and attractions of Budapest and all of them are eager to make your stay unforgettable.

Thank you again for staying with us. Already looking forward to welcoming you back soon!

With kind regards,

Zoltán Szili
on behalf of the team at Hotel Zenit Budapest Palace

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2017 via mobile enheter

Æðisleg staðsetning 20m frá göngugötunni. Mjög flott og snyrtilegt hótel. Á baðherberginu tannbursti, tannkrem, rakvél og raksápa. Mínibar með öllu. Fann reyndar engar sjónvarpsstöðvar á ensku. Margt hægt að gera annað en horfa á það. Mæli með þessu, vorum með fjölskylduherbergi, með hurð á milli. Snild með unglinga.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Curious402447
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ZenitBudapest, Manager på Hotel Zenit Budapest Palace, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2017
Google-oversetting

Dear Guðlaugur Ó,
Thank you very much for your detailed review about our hotel. It was a pleasure hosting you and your family, and we are delighted that you found our Family Room comfortable even with teenagers.
We will definitely revise the quantity of our available TV channels to make sure our guests are able to see all that we have to offer.
Please keep us in mind next time your travel plans bring you to Budapest, we would be happy to see you again!
With best regards, the Hotel Zenit Budapest Palace Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser