Flott lokale like ved Parlamentet. Rolige omgivelser.
Fantastisk pizza og vin til en grei pris.
God service.
Flott lokale like ved Parlamentet. Rolige omgivelser.
Fantastisk pizza og vin til en grei pris.
God service.
1–5 av 1 835 anmeldelser
En ekte italiensk restaurant midt i byen. God pizza, fin stemning og ekstra god og hyggelig service.
Barnevennlig spisested med hyggelig betjening i sentrum av Budapest. Middels prisnivå. Kjempegod limonade.
Her ble vi ønsket varmt velkommen av en svært vennlig hovmester, som sørget for god stemning og at alle gjestene hadde det bra under hele besøket. Vi var ikke veldig sultne, men bestilte flere nydelige småretter som bruschetta, carpaccio og et fat med italienske oster og skinker. Sammen med nydelig italiensk vin ble det et perfekt avbrekk fra den regntunge Budapest. Pizzaovnen i hjertet av restauranten satte en perfekt ramme, og vi hadde gjerne kommet igjen for å prøve flere av rettene.
Vi besøkte denne koselige restauranten på vår helgebesøk. Lå i kort gangavstand fra vårt hotell President. Hyggelig betjening og vi servert den beste pizza jeg har spist.