Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin restaurant”
Anmeldelse av Bigfish Seafood Bistro

Bigfish Seafood Bistro
Vurdert som nr. 277 av 4 007 Restauranter i Budapest
Prisklasse: USD 25 - USD 100
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Andrássy út
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Det man ser stadig oftere at man kan bestille maten hos personale som står bak en disk. Her var det et godt utvalg av sjømat, blant annet norsk laks.
Min rett var sverdfisk med salat etterfulgt av dessert. Maten smakte godt, men man må passe på at det som bestilles er stor nok for å døyve sulten.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, peterandrasc2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
viktoriavadasz, Közönségkapcsolati vezető på Bigfish Seafood Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2019
Google-oversetting

Dear peterandrasc2017,

Thank you very much for your kind review!
We are super happy you enjoyed our restaurant, hope we'll see you very soon again!

All the best: team Bigfish

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 178)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 178 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Magisk matopplevelse. Anbefales på det varmeste om du er glad i god sjømat. God service og hyggelige omgivelser. 10/10.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 31herbertp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. mai 2018 via mobile enheter

En veldig hyggelig fiskerestaurant hvor du velger fisken du vil spise selv i kjøledisken. Bord både ute og inne, hyggelige servitører og god mat og drikke til rimelige priser.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Trondheimer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. mai 2017 via mobile enheter

En veldig god opplevelse, fin restaurant med plasser inne og ute. Man må bestille inne, men dette er for å velge den fiske(sjømaten) man vil selv. Maten blir servert på bordet, bestilte sea bass den var perfekt grillet og smakte nydelig. Anbefaler denne restauranten til alle som er glad i fersk og god sjømat.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Sven006
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. mai 2017 via mobile enheter

Her får du fisk slik du ønsker, med det tilbehør du ønsker, i et miljø du kan elske, og med hyggelig betjening. Anbefales!

Dato for besøk: mai 2017
Takk, edvinthelion
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bigfish Seafood Bistro, så også på

 
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i Bigfish Seafood Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.