“Virkelig verdt et besøk!”
Anmeldelse av Aszú

God for: Lokalt kjøkken, Romantisk, Spesielle anledninger, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: 5. distrikt / indre by
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat og fantastisk atmosfære! Spiste and som smakte helt fortreffelig; eneste minuset var at hovedretten var litt liten, kunne vært litt mer av den gode anden. Ellers verdt et besøk. En av de beste spiseplassene vi var på i Budapest. Rimelig var det også! Vi var to personer og det ble 1200,- NOK for ei flaske vin, 3 retter, dessertvin, mineralvann og et shot med palinka.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, gunder88

Anmeldt 17. oktober 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat i svært hyggelig atmosfære. Voksent sted, som passer godt til en hyggelig rolig middag. Servitørene var oppmerksomme og hyggelige. God kunnskap om mat og drikke. Dette stedet anbefales virkelig.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, KetilHveding
Anmeldt 19. november 2019 via mobile enheter

En fin familiedrevet restaurant med god atmosfære, god mat og hyggelig personell. Servitørene så gjestene på en ypperlig måte. Den levende musikken var behagelig og stemningsfull. Hyggelig at eieren ser sine gjester både på vei inn og på vei ut. Kan anbefales

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, audbloddervikb
Anmeldt 18. september 2019

Dette er en meget bra restaurant og herlig beliggenhet. Vi fikk flott service på alle områder. Nydelig mat & vin fra Ungarn. Tror de hadde Michelin stjerne også. Anbefales på det varmeste. Ikke var det dyrt heller

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, MortenL652
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

Booket bord. Kom dit og kunne velge ute eller inne. Satte oss ute, men ønsket raske å sitte inne allikevel. Det var litt surr med det, rart da vi egentlig hadde booket bord.
Veldig bra priser, god mat. Følte vi ikke ble vartet opp skikkelig, og ble aldri spurt om dessert.
For all del, prøv selv. Prisene var bra.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, 406geirs

Reisende som så på Aszú, så også på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary

Har du vært i Aszú? Del dine erfaringer!