Super!

Vi var en stor gruppe som ønsket behandlinger her, booket en god tid i forveien. Og fikk... les mer

Anmeldt 22. april 2024
klllk
Norge
Terningkast 6- hudpleie for ansikt

En veldig dyktig og behagelig hudpleier. Hadde 90 min behandling. Dessverre husker jeg ikke navnet... les mer

Anmeldt 8. november 2022
Unni G

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Budapest
Anmeldt 30. januar 2019 via mobile enheter

Bestilte par massasje med 20 min i badekar og 60 min med massasje. Ble veldig avslappet og vi koste oss masse. Koselig spa, med te, frukt og vann tilgjengelig. Det eneste som var litt dumt var at teen var kald når vi fikk den til badekaret, og siden jeg har litt problemhud var det litt ubehagelig når massøren plutselig masserte ansiktet og hodet med kroppsoljen.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Stinemarieu
MagnoliaDS, Manager på Magnolia Day Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2022

Dear Stinemarieu,

We are happy we could have you at our Spa and you had such a nice and relaxing stay here. We are using only exclusive, high-quality, paraben-free, hypoallergenic and natural ingredients therefore you do not have to worry if you have problematic skin.
Whenever you will be back to visit Hungary, we are looking forward to welcome you again!
Best regards,
Magnolia Day Spa

Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Booket en «par-massasje», med 20 minutters bad og 60 min full body-massage, og ble ikke skuffet! Jeg valgte «lett» massasje mens mannen gikk for den «hardere» varianten, og begge bar fornøyde! Nydelige lokaler, avslappende atmosfære, og heller ikke noe å si på prisen ~ dette svarte virkelig til forventningene!!

Dato for opplevelse: oktober 2018
2  Takk, moniithe
MagnoliaDSpa, Vendégkapcsolati vezető på Magnolia Day Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019

Dear Moniithe,

Thank you for your visit at our spa, we are more than happy you and your partner had such a great time here!
Hope to see you again when you will have the chance to visit Budapest!
Best regards,
Magnolia Day Spa

Anmeldt 11. mars 2018 via mobile enheter

Tok turen hit pga. gode anmeldelser på TripAdvisor. Ble møtt av hyggelig betjening, og rolig og behagelig atmosfære. Fikk vann, té og frukt hvis ønskelig, både før og etter behandling. Du kan også sitte i boblebad etter behandlingen. For vår del ble boblebadet den beste massasjen på hele besøket. Massørene var hyggelige de - men det hjalp lite på opplevelsen når de knapt «tok i». Massørene fikk beskjed henholdsvis to og tre ganger om å massere hardere, men gjorde ikke noe med det. Til å være et av de bedre massasjeplassene i Budapest var dette virkelig ikke verdt pengene. Betalte i overkant av 500,- per person, og det finnes langt rimeligere alternativ i denne byen som antageligvis vil levere bedre massasje enn de gjorde på Magnolia Day Spa. Alt i alt: hyggelig atmosfære, dårlig massasje.

Dato for opplevelse: mars 2018
2  Takk, lisbetkari
Anmeldt 11. november 2017 via mobile enheter

Vi er to venninner som hadde bestilt en times ryggmassasje. Alle behandlinger gir tilgang til jacuzzi og sauna samt «te-rommet» hvor det tilbys både frukt og te. Lokalene er rene og behagelige. Vi var begge veldig fornøyde med massasjene. Anbefales!

Dato for opplevelse: november 2017
3  Takk, montezuma123
Anmeldt 3. oktober 2017

gikk hit for å få litt masasje og vi valgte egyptisk med masasje bad først, ble servert hvitvin i boblebadet hvor vi lå i 20 min. etterpå 60 min masasje var utrolig bra og professionelt kan absolutt anbefales

Dato for opplevelse: september 2017
3  Takk, Erikdansken