Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Terningkast 6- hudpleie for ansikt

En veldig dyktig og behagelig hudpleier. Hadde 90 min behandling. Dessverre husker jeg ikke navnet... les mer

Anmeldt 8. november 2022
Unni G
Anbefales

En meget fin opplevelse fra start til slutt. Hyggelig dame i skranken og meget gode massører. Hvis... les mer

Anmeldt 27. oktober 2022
Kenth K
via mobile enheter
Les alle 426 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Budapest
fra USD 43,12
Mer informasjon
fra USD 12,16
Mer informasjon
fra USD 43,12
Mer informasjon
fra USD 21,01
Mer informasjon
Anmeldelser (426)
Filtrer anmeldelser
426 resultater
Vurdering fra reisende
371
33
16
5
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
371
33
16
5
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 426 anmeldelser
Anmeldt 30. januar 2019 via mobile enheter

Bestilte par massasje med 20 min i badekar og 60 min med massasje. Ble veldig avslappet og vi koste oss masse. Koselig spa, med te, frukt og vann tilgjengelig. Det eneste som var litt dumt var at teen var kald når vi fikk den til badekaret, og siden jeg har litt problemhud var det litt ubehagelig når massøren plutselig masserte ansiktet og hodet med kroppsoljen.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Stinemarieu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MagnoliaDS, Manager på Magnolia Day Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2022
Google-oversetting

Dear Stinemarieu,

We are happy we could have you at our Spa and you had such a nice and relaxing stay here. We are using only exclusive, high-quality, paraben-free, hypoallergenic and natural ingredients therefore you do not have to worry if you have problematic skin.
Whenever you will be back to visit Hungary, we are looking forward to welcome you again!
Best regards,
Magnolia Day Spa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Booket en «par-massasje», med 20 minutters bad og 60 min full body-massage, og ble ikke skuffet! Jeg valgte «lett» massasje mens mannen gikk for den «hardere» varianten, og begge bar fornøyde! Nydelige lokaler, avslappende atmosfære, og heller ikke noe å si på prisen ~ dette svarte virkelig til forventningene!!

Dato for opplevelse: oktober 2018
2  Takk, moniithe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MagnoliaDSpa, Vendégkapcsolati vezető på Magnolia Day Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019
Google-oversetting

Dear Moniithe,

Thank you for your visit at our spa, we are more than happy you and your partner had such a great time here!
Hope to see you again when you will have the chance to visit Budapest!
Best regards,
Magnolia Day Spa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2018 via mobile enheter

Tok turen hit pga. gode anmeldelser på TripAdvisor. Ble møtt av hyggelig betjening, og rolig og behagelig atmosfære. Fikk vann, té og frukt hvis ønskelig, både før og etter behandling. Du kan også sitte i boblebad etter behandlingen. For vår del ble boblebadet den beste massasjen på hele besøket. Massørene var hyggelige de - men det hjalp lite på opplevelsen når de knapt «tok i». Massørene fikk beskjed henholdsvis to og tre ganger om å massere hardere, men gjorde ikke noe med det. Til å være et av de bedre massasjeplassene i Budapest var dette virkelig ikke verdt pengene. Betalte i overkant av 500,- per person, og det finnes langt rimeligere alternativ i denne byen som antageligvis vil levere bedre massasje enn de gjorde på Magnolia Day Spa. Alt i alt: hyggelig atmosfære, dårlig massasje.

Dato for opplevelse: mars 2018
2  Takk, lisbetkari
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. november 2017 via mobile enheter

Vi er to venninner som hadde bestilt en times ryggmassasje. Alle behandlinger gir tilgang til jacuzzi og sauna samt «te-rommet» hvor det tilbys både frukt og te. Lokalene er rene og behagelige. Vi var begge veldig fornøyde med massasjene. Anbefales!

Dato for opplevelse: november 2017
3  Takk, montezuma123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2017

gikk hit for å få litt masasje og vi valgte egyptisk med masasje bad først, ble servert hvitvin i boblebadet hvor vi lå i 20 min. etterpå 60 min masasje var utrolig bra og professionelt kan absolutt anbefales

Dato for opplevelse: september 2017
3  Takk, Erikdansken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser