Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
USD 202
USD 174
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Danubius Health Spa Resort Margitsziget(Budapest)
Gratis avbestilling frem til 28/07
USD 165
USD 147
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Corinthia Hotel Budapest(Budapest)
USD 338
USD 300
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Bohem Art Hotel(Budapest)
USD 182
USD 174
Agoda.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Budapest Marriott Hotel(Budapest)
USD 707
USD 433
Marriott Hotels
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Restaurant
  • Romservice
USD 455
USD 373
Agoda.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Frokost inkludert
  • Svømmebasseng
USD 168
USD 145
Agoda.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
USD 250
USD 181
Priceline
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
USD 304
USD 284
getaroom.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
USD 769
USD 732
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Anmeldelser (2 542)
Filtrer anmeldelser
2 542 resultater
Vurdering fra reisende
1 937
539
61
5
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
1 937
539
61
5
0
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 542 anmeldelser
Anmeldt 24. oktober 2017 via mobile enheter

Dette hotellet anbefales. Sentralt beliggende hotell. Rene og pene hotellrom, god frokost med alt du kunne ønske deg, utrolig bra service og vennlig betjening, og ikke minst en grei pris. Skal vi til Budapest igjen bor her!

Opphold: oktober 2017, reiste som et par
Takk, Ingunn R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Balazs_DOBOS, Front Office Manager på Hotel Parlament, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2017
Google-oversetting

Dear "Ingunn R",

Thank you very much for having taken the time to share your experiences with us and fellow travellers on Tripadvisor.

We are happy to read that you thoroughly enjoyed your stay in Hotel Parlament.
We appreciate all your kind compliments regarding our hotel facilities and location.

It was our pleasure to have you in our hotel and we truly hope we can welcome you back should your travel plans bring you back to Budapest.

With my best regards,
Balazs Dobos

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2017 via mobile enheter

Bodde her en fra onsdag til søndag. Fine rom, god frokost, ok beliggenhet og rent og pent. Kjekt med boblebad også. Små minus er dørtypen til badet, og frokostsalen var litt liten slik at folk måtte vente i den travleste frokosttiden. Hjelpsom og hyggelige folk som jobbet der!

Opphold: september 2016, reiste som et par
Takk, -Maratata2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zsofia_Lukacs, Guest Relations Manager på Hotel Parlament, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2017
Google-oversetting

Dear “Maratata2016”,

Thank you very much for having chosen our Hotel Parlament as a base of your recent break in Budapest and for your kind review posted on our TripAdvisor listing.

I am glad to learn that you have found our location convenient as well as you could take advantage of our Wellness Area after a long day of sightseeing.

However, I regret to read that the unique opaque bathroom door was not to your liking. Let me take the opportunity to encourage you and all our future guest to turn to us for assistance whenever their experience does not meet their expectations as although we have the same design in all of our rooms in terms of the bathroom, we would have been happy to look for another room for you to make your stay more pleasant.

I would like to thank you for your precious feedback and I truly hope that we will have the pleasure of serving you again soon.

If I can do anything for you in the future please do not hesitate to let me know, I am pleased to stay at your disposal at any time.

Sincerely yours,
Zsófia (zlukacs @ continentalgroup . hu)

Hotel Parlament
managed by Continental Group

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. april 2017

Hotellet ligger i gangavstand til det meste. Ypperlig service av personalet i resepsjonen, både før og iløpet av oppholdet. Veldig god og innholdsrik frokost. Gratis vann og kaffe i baren. Anbefaler absolutt dette hotellet

  • Opphold: mars 2017, reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, solvo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Balazs_DOBOS, Front Office Manager på Hotel Parlament, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. april 2017
Google-oversetting

Dear "solvo" ,

Thank you for choosing our four star boutique hotel for your stay in Budapest.

I cannot be thankful enough for your wonderful words of praise and for your excellent rating given to us through TripAdvisor. Your kind patronage is highly appreciated.

I am thrilled to learn that we were able to live up to your expectations in several aspects as you found our location convenient and our staff helpful and pleasant.

We would like to thank you for recommending our hotel to the travelers and we sincerely hope to have the pleasure of having you back in the not too distant future.

With kind regards,
Balázs Dobos

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2016

Pene rene rom og bad. nydelig frokost. Hotellet ligger sentralt i bydelsen Pest, ikke langt fra Donau og parlamentet. Stille og rolig strøk. Vennlig og serviceinnstilt betjening. Hyggelig lobbybar med godt utvalg.

  • Opphold: oktober 2016, reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, ojp539
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Judith_Rozsa, Guest Relations Manager på Hotel Parlament, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2016
Google-oversetting

Dear „ojp539”,

Thank you very much for staying at our Hotel Parlament on your recent vacation in our beautiful city and for your precious time taken to share your experiences with the travelers’ community.

I am glad to learn from your kind words that you enjoyed your stay with us and found our hotel outstanding in all aspects.

Being “very good” - as you have rated us on TripAdvisor- honors us; however, our aim is to deliver flawless and exceptional service to our guests, and we feel it is successful when we get a five-star rating.
Please do not hesitate to contact us in case we can be at your further assistance or you have any suggestions to allow us to serve you even better.

We hope that we can welcome you back to our Hotel Parlament in the future and that we will be able to receive an excellent evaluation.

Sincerely yours,
Judit (jrozsa @ continentalgroup . hu)

Hotel Parlament
managed by Continental Group

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2016 via mobile enheter

Et fint botique hotell i flott og kul design. Var noe mangler ved rommet når vi kom, men dette ble rettet opp. Alle tilbakemeldinger tar de veldig seriøst, og som gjør at man føler at gjestene er viktig . Nydelig frokost og beliggenheten er sentral i forhold til ulike severdigheter. Vi kommer tilbake og et hotell vi vil anbefale

Opphold: mai 2016, reiste som et par
Takk, Hanne Krogh Lyn... S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Judith_Rozsa, Guest Relations Manager på Hotel Parlament, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2016
Google-oversetting

Dear “Hanne Krogh Lyn... S”,

First and foremost let me thank you for your valuable time taken to share your experiences with the TripAdvisor community about your recent city break in Budapest and stay at our Hotel Parlament****.

It was wonderful to read that you had enjoyed your time with us and our hotel, our facilities and services could live up to your expectations.

It filled me with great pride to see that our Team had provided you with an excellent service throughout your stay – it is indeed the most important for us to make our guests’ stay an enjoyable and memorable experience therefore we very much appreciate all guest feedbacks.
It was my greatest pleasure to share your compliments with my colleagues.

I am also grateful for highlighting the comfort, the glamorous design of the guestrooms and the lavish breakfast we offer our guests.

Let me thank you again for your kind words. We are very much looking forward to meet you, hopefully soon again!

Sincerely yours,
Judit (jrozsa @ continentalgroup . hu)

Hotel Parlament
managed by Continental Group

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser