Hotellet fremstår nesten ikonisk i sin klassiske stil, og bærer dine stjerner med rette. Her er det marmor, søyler, og hyggelig og serviceinnstilt betjening som åpner døren for deg. Et enormt inngangsparti venter deg, og den berømte New York Cafe er i direkte tilknytning til foajéen. Lyden av levende musikk setter stemningen umiddelbart. Relativt nytt er hotellets tilbygg med leiligheter av høy standard, med direkte tilknytning til hotellets andre fasiliteter slik som eks New York Cafe eller dets spaanlegg. Leilighetene har i tillegg egen resepsjon. Uten tvil beste leiligheten vi har hatt på våre besøk i Budapest. Stor og i moderne design, med kjøkken, stor flatskjerm, oppvaskmaskin og vaskemaskin. I tillegg behagelige senger.
Om vi skulle trekke for noe er det mindre ting slik som at instruksjonen til vaskemaskinen tilhørte hva som tydeligvis hadde vært en tidligere maskin. Er en liten detalj som burde vært fanget opp på dette nivået. I tillegg var lysbryterne lettere uforståelige og halvparten fungerte ikke eller hadde ikke funksjon. I dusjen er det brukt våtromstapet og dette har ført til hva vi oppfattet som muggdannelse i selve dusjen. For oss som reisende er det naturlig nok umulig å si om dette er overfladisk eller går dypere, men noe hotellet burde fanget opp. Er det overfladisk har vaskerne i så tilfelle gjort en dårlig jobb.
God frokost som er felles med resten av hotellet, i underetasjen på New York Cafe. Utmerket sortiment, men fortjener trekk for dets kaffe, som var av svært lav kvalitet. Noe som var skuffende til sammenligning med resten. Samme skuffelse gjentok seg over flere dager, samt at det paradoksalt ble spilt eurotrans eller tekno under frokosten, som var rett og slett forstyrrende. Vi mistenker at det var en radio som ble avspilt, mens klassisk musikk hadde hørt mer hjemme også under frokosten. At betjeningen til tross for forespørsel om å dempe musikken eller endre, ikke brydde seg, er rett og slett skremmende dårlig på et sted med så mange stjerner og godt ry.
Oppsummert er Boscolo og dets leiligheter så klassisk som man kan forvente, og dertil luksuriøst. Definitivt verdt både å besøke og overnatte om du er i Budapest. Vi velger å tro at de avvik vi opplevde var utenfor hva du normalt kan og skal forvente av et hotell av Boscolos standard.