Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin og god avslutning på en flott weekend.”
Anmeldelse av Aurum Bistro - STENGT

Aurum Bistro
Prisklasse: USD 5 - USD 15
Kjøkken: Ungarsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: 5. distrikt / indre by
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

En flott plass med god mat,drikke og veldig hyggelig betjening. Rolig plass til å ligge midt i «den lille» julegata. Kommer absolutt tilbake om vi gjester Budapest igjen

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Gunn-Janne B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PM_QualityManagement, Vezető på Aurum Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2018
Google-oversetting

Dear Gunn-Janne B,

We are extremely grateful to you for sharing your experiences with us. It is wonderful to see that everything you tasted here was delicious. On behalf of our entire team we are looking forward to meeting you again. Wishing you a happy holiday season!

All the best,
Aurum Bistro Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 264)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 264 anmeldelser

Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted med god mat og vin, hyggelig service og bra stemning.
Hvis jeg må si noe negativt så var ikke doen så veldig innbydende.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Minna T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PM_QualityManagement, Vezető på Aurum Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Minna S,

Thank you very much for taking your time and give us a feedback here, on Tripadvisor!
We cannot be happier with the fact you liked our restaurant. It is great that you appreciated our nice service, and you enjoyed the food and wine which you had.
Overall, we honestly hope that you had an amazing time and if you had the possibility you would return here, we will always wait you with friendly welcome.

Kind regards,
Aurum Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Vi kan anbefale denne lille, men koselige restauranten, som ligger plassert i «restaurantgaten» i sentrum (Pest-siden). Fin uteservering og meget hyggelig betjening. God mat. Vi spiste Goulash-gryte og Wiener snitzel med godt drikke til. Meget overkommelige priser.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PM_QualityManagement, Vezető på Aurum Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2018
Google-oversetting

Dear Offisersbladet,

To begin with, thank you for sharing your experiences with us. We are glad, that you had a pleasant time in our restaurant. Thank you for emphasizing the atmosphere and the service. It is great, that the tasty dishes also reached your expectations. It would be a pleasure to see you again!

Best wishes,
Aurum Bistro Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, hyggelig personale og ligger veldig sentralt. Litt dyrt i forhold til resten av byen, men absolutt verdt ett besøk.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, syverh2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PM_QualityManagement, Vezető på Aurum Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2018
Google-oversetting

Dear Syver H,

We would like to express our most sincere gratitude towards you for not regretting your precious time to write down your opinion about us. We are absolutely glad that you were satisfied with the delicious food and it makes really proud that you liked athmosphere. Finally, thank you once again for sharing your lovely feedback and for your recommendation! We hope you will visit us again in the near future!

Yours sincerely,
Aurum Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2016 via mobile enheter

Hyggelig sted, har dekket uteterasse som varmes opp om vinteren. Veldig god mat, godt utvalg av lokale vin ;)

Dato for besøk: desember 2016
Takk, X5299XVolgag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető på Aurum Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2016
Google-oversetting

Dear Olga G,

For a start, we would like to say a big thank you for not regretting your precious time to formulate and write down your truly amazing review with us about our restaurant, it really means a lot to us.

We are extremely delighted that you considered our charming place really nice and pleasant, and it is great to read that you appreciated our heated outdoor terrace as well! Moreover, we are so pleased that you were totally fulfilled with the dishes you ordered, and we are also thankful to you for highlighting our great selection of wines.

Once again, thank you so very much for your review. We would be honoured if you returned to us in the near future, we will wait you with warm welcome next time!

Best wishes,
Aurum Bistro Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Aurum Bistro, så også på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.