“Super mat og vin.”

God for: Romantisk, Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Várkerület
Anmeldt 15. desember 2018

Dette var en restaurant av ypperste klasse, spesielt servicen. Lokalet er elegant, og byr på 4-5 eller 6 retters meny. Vi spiste 4 retters, og ble stapp mett. Et lite minus er at de ikke tilbyr vinpakke til maten, men de har et stort og flott vinkart.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Robin W

Anmeldt 4. november 2017 via mobile enheter

Helt tilfeldig fant vi dette stedet. Hadde en flott kveld her med fantastisk mat og veldig god service.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, May Britt S
Anmeldt 4. juni 2015 via mobile enheter

Hadde en flott kveld på denne restauranten. Vi var en litt større gruppe og ble tatt imot med champagne og en liten omvisning i katakombene under restauranten. Utrolig god service og nydelig mat! Virkelig et sted med høy klasse.

Dato for besøk: mai 2015
Takk, Anders Kavlie J
Anmeldt 17. april 2014 via mobile enheter

Vi fulgte anbefalingene på tripadvisor og ble møtt med himmelsk mat og et fabelaktig vertskap. Kan anbefales på det sterkeste.

Takk, 635elinl
Anmeldt 14. oktober 2013

Var å spiste en fireretters middag på alabardos, og ble ikke skuffet.Maten og servicen var veldig god,vi fikk en flott helaften rett i nerheten av hotellet vi bodde på (st.george residence).Kelnerne og somelieren var dyktige og svært hyggelige, men de kunne kanskje tipset meg om prisen på cognacen jeg bestillte til slutt.26000 HUF for to glass cognac var rimelig heftig selv for en nordmann, men pytt,pytt.Man lever bare en gang.

Dato for besøk: oktober 2013
    • Atmosfære
Takk, Monsen2013

Reisende som så på Alabardos Restaurant, så også på

Budapest, Central Hungary

Har du vært i Alabardos Restaurant? Del dine erfaringer!