Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig mat.”

Gundel Cafe Patisserie Restaurant
Vurdert som nr. 233 av 4 003 Restauranter i Budapest
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Ungarsk, Internasjonalt
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Frokost, Middag, Buffet, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Városliget
Anmeldt 15. desember 2018

Var på Gundel for femte gang. Synes stedet har forandret seg siden sist. Maten var strålende som alltid, og vinutvalget stort. Det jeg synes har blitt dårligere var servicen, for all del, den var bra, men ikke som før.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Robin W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
gundelkozma, Vezető på Gundel Cafe Patisserie Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. desember 2018
Google-oversetting

Dear Robin W,
Thank you for your review sent to TripAdvisor about your fifth Gundel visit.
We are grateful to you for patronizing our restaurant and so becoming a real regular of the house.
We are eagerly waiting for your sixth visit and I can assure you, we commit our utmost to create another real dining experience for you.
Kálmán Kozma
Gundel's brand ambassador

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (2 261)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 2 261 anmeldelser

Anmeldt 22. april 2018 via mobile enheter

For et sted fantastisk. Skikkelig meny og for en service. De perfekte kelnerne. Maten var utrolig deilig. Dyrere enn ellers i Budapest men anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: april 2018
Takk, SvanhildHavnV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
gundelkozma, Vezető på Gundel Cafe Patisserie Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mai 2018
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank your very much for your precious review on Tripadvisor.
We would like to thank you for taking the time to give us feedback regards to your recent stay at the Gundel Restaurant. We highly appreciate your positive comments and your compliment and recognition as it is a great motivating force for us to keep up with the quality.
Hoping to be able to serve you again in the not too distant future

Kálmán Kozma
Gundel House director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2018 via mobile enheter

Førsteklasses retter, perfekt service og meget god stemning karakteriserer Gundel. Feirer man en spesiell begivenhet er dette det beste stedet.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, peterandrasc2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
gundelkozma, Vezető på Gundel Cafe Patisserie Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2018
Google-oversetting

Dear Peter Andras C,
Thank your very much for your precious comment.
We would like to thank you for taking the time to give us feedback regards to your recent stay at the Gundel Restaurant. We appreciate Your positive comment and Your compliment and recognition as it is a great motivating force for us to keep up with the service.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2017

Vi feiret bryllupsdag og valgte grand meny med vinpakke. Mange gode retter(fisk, kjøtt, gåselever, suppe og deserter). Fikk også hvileretter. Det beste er stemningen og det klassiske interiøret med orkester som spiller klassisk musikk etter ditt ønske. Kan sitte ute om sommeren.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, exxin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. april 2017

Dette er en fantastisk restaurant - antakeligvis Ungarns beste - med levende orkester - fantastisk mat og drikke og service, til veldig overkommelige priser. Vi storkoste oss!

Dato for besøk: april 2017
Takk, hilber
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
peter_halasz_PR, Közönségkapcsolati vezető på Gundel Cafe Patisserie Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. april 2017
Google-oversetting

Dear Guest!

Thank your very much for your precious comment.
We would like to thank you for taking the time to give us feedback regards to your recent stay at the Gundel Restaurant. We appreciate Your positive comment and Your compliment and recognition as it is a great motivating force for us to keep up with the service.

Best regards,

The Gundel Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gundel Cafe Patisserie Restaurant, så også på

 

Har du vært i Gundel Cafe Patisserie Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.