Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og service!”
Anmeldelse av TGI Fridays Oktogon

TGI Fridays Oktogon
Bestill på internett
Netpincer
Vurdert som nr. 800 av 3 909 Restauranter i Budapest
Prisklasse: USD 6 - USD 25
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservater
Omgivelser: Terézváros
Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

T.G.I. Friday’s ligger rundt 20 minutters gange fra selve bykjernen nede ved elven. Men det er verdt turen. Skikkelig god mat og fremragende service!

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, KennethO547
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TGIFWestend, Public Relations Manager på TGI Fridays Oktogon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1 uke siden
Google-oversetting

Dear KennethO547,

Thank you so much for sharing your experiences and giving a maximum rating for us! We hope to see you soon again in Fridays Oktogon, we are looking forward to it!

Bests,
Fridays team Budapest

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (530)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 530 anmeldelser

Anmeldt 19. mai 2017 via mobile enheter

Friday's på Oktogon ligger midt i Budapest. Vi satt ute i varmt sommervær og nøt synet. Jeg spiste en fin ribbe med reker, chips og cole slaw. Alt smakte utmerket. Bra service.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, peterandrasc2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2016

Prøvde å spise middag her, men ble henvist til å spise i baren fordi jeg var alene. Elendig og frekke kommentarer fra betjeningen.

Dato for besøk: november 2016
Takk, Hjørdis S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TGIFWestend, Manager på TGI Fridays Oktogon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2016
Google-oversetting

Dear ToyahR,

thank you for sharing your experience even it was bad. We have to say sorry for the inconvenience, we will examine how could this happened to you. We hope to see you soon again and we can make a much better impression.

Bests,
Fridays Oktogon team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2016

Spareribs, Jack Daniels steak og Italian steak burger var alle sammen av god kvalitet og god smal. Biffen var perfekt medium rare, spare ribsen var mor og god, burgeren var meget delikat og god. God service og et konsept som fungerer, det er Fridays!

Dato for besøk: oktober 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kjell1958
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TGIFWestend, Manager på TGI Fridays Oktogon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Kjell1958,

thank you for your nice review hope to see you soon in Budapest!

Bests,
TGI Fridays Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mars 2016

Her kan man spise nydelig amerikansk mat til pris som er mye hyggelig. Store porsjoner, vinet er bra, ikke for mye høy musikk, rent og fint. Servicen er bra og vi kommer innom hver gang vi er i Budapest.

Dato for besøk: mars 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Hvitanes95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TGIFWestend, Manager på TGI Fridays Oktogon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mars 2016
Google-oversetting

Dear Hvitanes,

hope hope too that you will come back to TGI Fridays Oktogon when you will visit Budapest next time!

Thank you! See you soon!

Fridays team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på TGI Fridays Oktogon, så også på

Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i TGI Fridays Oktogon? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din