“Def Leppard concert”

God for: Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: 5. distrikt / indre by
Anmeldt 29. mai 2023 via mobile enheter

Fantastisk service, fantastiske viner, beste matopplevese i Budapest!!! Var innom 2 ganger, like bra hver gang!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, monicalillevikh

Anmeldt 12. juni 2021 via mobile enheter

Dro med vennegruppe på 8-9 personer.
Pga. ombygging hadde menyen veldig begrenset utvalg. Tok lang tid å få bestilt både mat og drikke. Ventet nesten 1,5 time på maten. God mat da den endelig kom.
Servicen var ikke særlig god, servitørene virket ikke tilgjengelige, og ekstra drikke som ble bestilt kom aldri. Måtte oppsøke annet personale da ingen kom for å spørre om dessert meny eller regning.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, 873fridah
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Virket som en veldig koselig og travel restaurant da vi har spasert forbi der tidligere. Vi fikk servert kald biff, tomaten var varmere enn kjøttet. Bestilte barnemeny til vår datter som skulle bestå av kylling og potetmos, vi fikk kun tørrstekt kylling - potetmosen så vi aldri. Min søster og mor skulle dele en pizza og ba om en ekstra tallerken - den fikk de heller aldri. Vi ble tilbydd forrett som kostet mer enn hovedretten, og besto av ruccola, skinke mozzarella og tomat i tillegg til et lite stykke brød. Så totalt sett var dette ingen god matopplevelse.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Ann Margrete E
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Veldig fint interiør! Men var litt dyrt i og med at porsjonene var veldig små. Ble ikke mett på en rett. Helt ok service.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, frideask
akosluca1, marketing på Tom George Osteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2019

Dear fridea2019!

Thank you for the positive feedback on the interior, however, we are sorry that you weren't happy with our portions. We hope that next time if you visit us and you might try other dishes you will be fully satisfied. ​

Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

I restaurantgaten på Pest-siden, nesten oppe ved katedralen, ligger denne populære italienske restauranter med de kjente rødrutede bord-dukene på uteserveringen. Moderne og flott interiør.
Egen vegg inne med alle kjendiser som har spist her, og der var det mange kjente fjes.
Vi var ikke veldig sultne, så det ble cæsarsalat og en nydelig tomatsuppe med pesto og drikke til. Pris tilsvarende 280 kr for alt.
Anbefales!

Dato for besøk: september 2018
Takk, Offisersbladet

Reisende som så på Tom George Osteria, så også på

Budapest, Central Hungary

Har du vært i Tom George Osteria? Del dine erfaringer!