Budapest Pinball Museum
Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Budapest Pinball Museum på
Anmeldt 22. juli 2018

Man betaler 3000 florinter for å komme inn. Åpner klokken 16 og er åpent til midnatt. Alle spill er gratis når du har kommet inn. Har utrolig mange spill å by på. Ble posistivt overrasket over standaren på de litt eldre spillene. Alt gikk smooth. Flott opplevelse.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, TIH-Sarpsborg
Anmeldt 25. juni 2017 via mobile enheter

På dette museumet får du se flere rom med flipperspill som du kan spille i flere timer. En morsom plass der du kan mimre om gamle dager og gjenoppleve barndommen.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, 527irinal
Anmeldt 13. januar 2017 via mobile enheter

Besøkte stedet med kjæresten min som er gamer og har elsket arkadehaller siden han var barn. Kult å prøve igjen gamle spill som man har minner fra, i tillegg til å prøve noen nye - spesielt dem fra 80- og 90-tallet var morsomme.

Var der i omtrent 2,5 time, det holdt i massevis. Betalte 3000 HUF for å komme inn, litt stiv pris, men artig likevel. Det selges brus og snacks der, men ikke øl.

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, Httpjules
Anmeldt 27. november 2016 via mobile enheter

Her har de mange gamle flipperspill og andre spill som laget før jeg ble født til mer moderne, og alle spilla var gratis spille da betalte inngangs bilett.

Dato for opplevelse: november 2016
Takk, Stig1981
Anmeldt 4. mars 2016

En kjeller fylt til randen med nyere og skikkelig gamle flippermaskiner. Betalte 2500 HUF for å komme inn å da var det bare å spille på alt av maskiner og de aller fleste var vellfungerende. Dette var gøy, men ikke noe jeg brukte lang tid på. Men absolutt verdt turen :-)

Dato for opplevelse: mars 2016
1  Takk, Roy H