Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Google
Ulike måter å oppleve Budapest Pinball Museum på
fra USD 14,38
Mer informasjon
Anmeldelser (1 342)
Filtrer anmeldelser
1 342 resultater
Vurdering fra reisende
1 108
201
30
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 108
201
30
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 342 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2018

Man betaler 3000 florinter for å komme inn. Åpner klokken 16 og er åpent til midnatt. Alle spill er gratis når du har kommet inn. Har utrolig mange spill å by på. Ble posistivt overrasket over standaren på de litt eldre spillene. Alt gikk smooth. Flott opplevelse.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, TIH-Sarpsborg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2017 via mobile enheter

På dette museumet får du se flere rom med flipperspill som du kan spille i flere timer. En morsom plass der du kan mimre om gamle dager og gjenoppleve barndommen.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, 527irinal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2017 via mobile enheter

Besøkte stedet med kjæresten min som er gamer og har elsket arkadehaller siden han var barn. Kult å prøve igjen gamle spill som man har minner fra, i tillegg til å prøve noen nye - spesielt dem fra 80- og 90-tallet var morsomme.

Var der i omtrent 2,5 time, det holdt i massevis. Betalte 3000 HUF for å komme inn, litt stiv pris, men artig likevel. Det selges brus og snacks der, men ikke øl.

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, Httpjules
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2016 via mobile enheter

Her har de mange gamle flipperspill og andre spill som laget før jeg ble født til mer moderne, og alle spilla var gratis spille da betalte inngangs bilett.

Dato for opplevelse: november 2016
Takk, Stig1981
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2016

En kjeller fylt til randen med nyere og skikkelig gamle flippermaskiner. Betalte 2500 HUF for å komme inn å da var det bare å spille på alt av maskiner og de aller fleste var vellfungerende. Dette var gøy, men ikke noe jeg brukte lang tid på. Men absolutt verdt turen :-)

Dato for opplevelse: mars 2016
1  Takk, Roy H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser