Frábær leið til að eyða kvöldi í Búdapest. Ódýrt inn,færð armband sem gerir þér kleyft að spila frítt og ótakmarkað í ótal pinball kössum.
Man betaler 3000 florinter for å komme inn. Åpner klokken 16 og er åpent til midnatt. Alle spill er gratis når du har kommet inn. Har utrolig mange spill å by på. Ble posistivt overrasket over standaren på de litt eldre spillene. Alt gikk smooth. Flott opplevelse.
På dette museumet får du se flere rom med flipperspill som du kan spille i flere timer. En morsom plass der du kan mimre om gamle dager og gjenoppleve barndommen.
Besøkte stedet med kjæresten min som er gamer og har elsket arkadehaller siden han var barn. Kult å prøve igjen gamle spill som man har minner fra, i tillegg til å prøve noen nye - spesielt dem fra 80- og 90-tallet var morsomme.
Var der i omtrent 2,5 time, det holdt i massevis. Betalte 3000 HUF for å komme inn, litt stiv pris, men artig likevel. Det selges brus og snacks der, men ikke øl.
Her har de mange gamle flipperspill og andre spill som laget før jeg ble født til mer moderne, og alle spilla var gratis spille da betalte inngangs bilett.
En kjeller fylt til randen med nyere og skikkelig gamle flippermaskiner. Betalte 2500 HUF for å komme inn å da var det bare å spille på alt av maskiner og de aller fleste var vellfungerende. Dette var gøy, men ikke noe jeg brukte lang tid på. Men absolutt verdt turen :-)