“Brunch-tastic”

Kjøkken: Bar, Kafé
Omgivelser: Erzsébetváros
Omgivelser: Erzsébetváros
Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Utrolig bra frokost, lunsj og brunsj sted.
Bra utvalg av ulike retter. Veldig god kaffe. Flott lokale i sentrumsnært område.
Kommer tilbake!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 873fridah

Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Kø-faktor, men absolutt verdt det! Vær forberedt på å vente i kø, men smør deg med tålmodighet da maten er utrolig god. God service, fine lokaler, litt høy musikk, god kaffe, renslige toaletter og sentrumsnært.

Dato for besøk: mars 2020
3  Takk, 205henrietteh
Anmeldt 19. januar 2020 via mobile enheter

Beste frokosten jeg har spist på veldig lenge! Betjeningen var kjempe hyggelige og maten kom fort. Det var mange forskjellige og gode alternativer, prisen var også grei.Vi kom tilbake etter første besøket og vi kommer garantert tilbake en annen gang!

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, traveeel
Anmeldt 24. februar 2019 via mobile enheter

Vi fikk denne plassen anbefalt av venner og spiste frokost her istedenfor på hotellet. Veldig hyggelig betjening som snakker bra engelsk. Enkelt lokale, men med god atmosfære. Vi hadde en omfattende frokost med mye frukt og grønt, men også engelsk frokost til en av oss. Samtlige var svært godt fornøyd. Ser ut til å være høy kvalitet på råvarene og flinke kokker. Rask og vennlige servitører. Kaffen var svært god, likedan frukten. Havregrøt med mandel melk til familiens vegetarianer var tydeligvis svært god på smak. Det du får her er et godt stykke oppover på skalaen i forhold til en standard hotell frokost.
Stedet kan varmt anbefales videre...

Dato for besøk: februar 2019
Takk, GEM_reiser
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

For en familie med behov for glutenfrie alternativ var dette et supert sted. Hyggelig personale og god mat. Anbefales!

Takk, Bentebing

Reisende som så på Cirkusz, så også på

Budapest, Central Hungary

Har du vært i Cirkusz? Del dine erfaringer!