Hadde en parmassasje på 2 timer, det var 2 timer ren nytelse. Kommer uten tvil tilbake ved neste... les mer
En ellers liten resepsjon, så åpnes en ny verden når du kommer ned i kjelleren. Mange rom og stort... les mer
Fint og rent sted, hyggelige og profesjonelle ansatte. Stort lokale med mange rom. Fikk velge olje og type massasje. Tok akkurat hardt nok.
En fantastisk opplevelse. Vi ble tatt godt i mot av profesjonelle ansatte som lot oss velge olje og te. Selve massasjen var noe av det beste jeg har opplevd, det var rene rom og en god atmosfære! Anbefales!!
Hyggelige og flinke ansatte som tok hensyn og spurte hvordan du ønsket å ha massasjen. Har ofte opplevd at massøren knapt "tar" i deg under massasjen, her fikk du velge selv hvordan du ville ha det, uten at du måtte spør selv. Litt kludring på grunn av engelskkunnskapene hos massøren min, uten at det bød på store problemer. Anbefales! Overkommelig pris også.
4 t ble det på par spa i kveld på oss. Ble godt tatt vare på fra vi kom til vi dro. Flinke og proffe massører 👍det blir flere turer hit 👍
Flotte lokaler, hyggelige og profesjonelle folk som jobbet der som tok godt imot oss selv om det var 1 juledag. Jeg fikk ansiktsbehandling på 1 time, angrer på jeg ikke tok 90 minutter, det var fantastisk! Mens jeg lå med ansiktsmaske masserte hun hender, bein og hodebunn. Jeg kommer uten tvil tilbake!
Vi bestilte massasje på dette stedet, etter anbefaling av Tripadvisor.
Er du ute etter en spa opplevelse, er ikke dette stedet.
Hadde bestilt en steinmassasje 75 min, og var forberedt på å dele rom med min venninne. Det var tydelig at massøren ikke hadde lang erfaring med stein massasje, da hun masserte lenge og vel med bare hender og olje før hun brukte varme steiner på kroppen min. Disse er ment til å massere med, men det ble en kose massasje i steden for. På slutten av timen min, ble jeg forstyrret av massøren til Veninna mi. Hun skrudde vasken på fult for å vaske kluter og hender(i 5-10 min)
Massasjen varte i 70 min og ikke 75 min som jeg hadde bestilt.
Da vi skulle betale, måtte vi vente i 30 min for dama hadde gått tom for papir i visa automaten og hun måtte ha kvittering.
Dette stedet virket uproff og det koster HUF 12500-15000 for en behandling. Husk at det er MANGE steder du kan få massasje for kun HUF 5000(ca kr 150)