Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God Burger”
Anmeldelse av Tuning Bar&Burger

Tuning Bar&Burger
Vurdert som nr. 60 av 3 912 Restauranter i Budapest
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 17
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservater
Omgivelser: 7. distrikt / jødisk kvartal
Anmeldt 12. juni 2019

Kjempe god burger, hyggelig personell som møter deg med et smil. Det går rask fra du bestiller du til har fått maten. Koselig lite sted i en gate. Hadde bestilt bord på forhånd, og det gikk ikke lang tid før det var fullt inne og ute. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, salten89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 727)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 1 727 anmeldelser

Anmeldt 16. april 2019 via mobile enheter

Gode burgere men litt lite spennende? Hyggelig og rask betjening. Fint å sitte ute, selv om området ikke er det fineste.

Dato for besøk: april 2019
Takk, tomsE3090EP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Dette var meget bra. Punktum!
God service og fantastiske burgere. Ikke vær i tvil her kan du få en god burger opplevelse. Kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, shivgrepp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2017 via mobile enheter

Vi fikk plass ute som var superkoselig! Burgerne var ekstremt gode. Jeg spiste en Award winning burger. Servicen var superhyggelig. Hadde fått full pott om vinen var god, dessverre falt denne ikke i min smak.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, martinasS9604ZL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mars 2017 via mobile enheter

Dette stedet anbefales på det sterkeste. Stedet ligger litt bortgjemt i det jødiske kvartal i Pest. Anbefaler at folk bestiller bord spesielt på kveld da det er populært og stedet ikke veldig stort. Vi var der og spiste lunsj og ble så fornøyd at vi dro tilbake en gang til i løpet av ferien i Budapest.

Ble møtt av blide og imøtekommende folk som jobbet der. Maten var kjempe god. Spiste to forskjellige burgere der og begge var meget bra. Ligger også en del andre fine puber og barer i nærheten så anbefaler både området og stedet på det varmeste.

Tar gjerne turen ved et senere besøk i Budapest:-)

Dato for besøk: mars 2017
Takk, 397rune_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tuning Bar&Burger, så også på

Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i Tuning Bar&Burger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din