Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (985)
Filtrer anmeldelser
986 resultater
Vurdering fra reisende
724
222
31
8
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
724
222
31
8
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 986 anmeldelser
Anmeldt 17. juni 2017 via mobile enheter

Sentral plassering, nært til trikk og ca 1,5 km å gå til sentrum. Rent rom, god service og veldig behjelpelige ansatte hjalp oss med å finne ulike restauranter. Stort rom med kjøkken og skapplass. Stort bad med god dusj. Fin balkong mot rolig bakgård. God frokost. Rolig gate. Anbefales

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 620karinaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ZsuzsannaPeter, Értékesítési igazgató på Bo33 Hotel Family & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2017
Google-oversetting

Dear „Karina J”, dear our valued guest,

Thank you for sharing your opinion on TripAdvisor regarding to your stay at the Bo33 Hotel****Family & Suites.

Our aim is to provide memorable experiences to our kind guests and we are really appreciated to read that we managed to reach your positive impression.

We are really happy to read that the cleanliness of the room and our sevices meet your expectations.

I hope we have the pleasure to see you back, and goodbyes will only be until your next visit.

Do not hesitate to contact us directly or to visit our site to take advantage of our latest special offers.

Yours sincerely,

Zsuzsanna Péter

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2017 via mobile enheter

Bodde her i 5 netter med to venninner og trivdes veldig godt. Vi hadde stort rom med kjøkken,bad og stor balkong. Veldig rent og pent hotell i et stille og rolig strøk. Ca 5-10 minutter å gå til hovedgata.
God frokost og serviceinnstilt personale.
Jeg kan anbefale å nyte solnedgangen i jacuzzien oppe på taket. Her har de også badstue og mulighet for å sole seg på dagen. Anbefales!!!

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Irene H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ZsuzsannaPeter, Értékesítési igazgató på Bo33 Hotel Family & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2017
Google-oversetting

Dear „Irene H”, dear our valued guest,

Thank you very much for sharing us your kind feedback and also for choosing the Bo33 Hotel****Family & Suites for your recent stay.

It is very honourable that you mentioned our friendly staff and our location. I am happy to read that you were satisfied with the size and amenities of the room and also that you had the chance to benefit from our relaxing rooftop wellness area.

We do hope we will have the chance to welcome you again in the nearest future.

Kind regards from Budapest,

Zsuzsanna Péter

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2017 via mobile enheter

Vi var på vennetur til Budapest og booket et rom for 4 på Bo33. Vi fikk da en utrolig fin familiesuite som var to rom koblet sammen med en gang. Prisen var heller ikke ille. Hotellet var moderne og fint og ikke minst rent! Lokalisasjonen var grei ettersom det gikk helt fint å ta taxi (en tur inn til byen var ca. 80 kr). Men dersom du vil bo midt i smørøyet, er ikke denne plassen for deg. Frokosten var nydelig! Litt liten frokostsal når det ble mye gjester. Utrolig serviceinnstilt personale som hjalp oss mye med booking på spa og restauranter! Eneste jeg har noe negativt å si om var at det var glatt i dusjen og på badegulvet når det ble vått. Også harde senger. Alt i alt et topp hotell som jeg vil benytte neste gang jeg reiser til Budapest!

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, krishur91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ZsuzsannaPeter, Értékesítési igazgató på Bo33 Hotel Family & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2017
Google-oversetting

Dear “krishur91”, dear our valued guest,

First of all I would like to thank very much for having chosen our hotel, the Bo33 Hotel****Family & Suites for your recent stay in Budapest.

I am so pleased that our service team was able to meet your needs and you enjoyed all elements of your stay!

Thank you for your nice compliments of our colleagues; I am happy that they could be at your disposal with their helpful and friendly service minded attitude.

I am delighted that you liked your room and you were satisfied with its comfort, size and cleanliness.

I hope we have the pleasure to welcome you back with us!

Best Wishes,

Zsuzsanna Péter

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2017

Vi hadde booket rom hos Bo33 for 4 dager i Budapest. Litt problematisk inn-sjekk da hotellet ikke hadde fått bekreftelse om at oppholdet var forhåndsbetalt. Måtte derfor få sendt over voucher fra Hotels.com. Rommet var ikke helt klart, så vi måtte vente litt i resepsjonen. Det gikk helt fint og vi ble tilbudt drikke fra baren samt en rask kartstudie av byen.

Rommet var flott og rent! Stille og rolig utsikt mot en noe trist bakgård uten at det gjorde så mye. I toppetasjen har hotellet flott område for avslapping. Boblebad og litt treningsapparater. Frokosten hotellet serverer er absolutt delikat. Godt utvalg for de aller fleste.

Hotellet ligger litt utenfor bykjernen uten at vi tenkte mye på det. Hyggelige spisesteder finnes i umiddelbar nærhet. Trygt område, dag som natt.

Anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Lunas87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ZsuzsannaPeter, Értékesítési igazgató på Bo33 Hotel Family & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2017
Google-oversetting

Dear "Lunas87", dear our valued guest,

Thank you very much for staying at our four-star hotel during your recent city break in Budapest and for your precious time taken to share your experiences in the Bo33 Hotel****Family & Suites with the travelers’ community.

It is great to see that you were pleased with the service you received from my colleagues at the front desk and you enjoyed our fitness and wellness facilities as well.

I am pleased to know that the cleanliness of the room and the service in the breakfast room were to your full satisfaction.

Your feedback is an important reinforcement of our work, we are appreciated for taking the time to share your kind experiences.

Sincerely yours,

Zsuzsanna Péter

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2016

Jeg og min samboer bodde her i 3 netter. Skuffet absolutt ikke!! Dette stedet anbefales på det varmeste.

Det første vi ble møtt med var hyggelige unge respesjonister som hjalp oss med bagasjen vår og forklarte oss rundt hotellet, frokost og rommet vårt. Vi skulle bare spørre om vi trengte hjelp.

Rommet var stort og deilige senger (jeg og min samboer liker at sengene er litt harde så for oss passet dette fint) Fint bad og en fin balkong som så ut mot et rolig område.

Frokosten kunne ikke vært bedre, masse utvalg av pålegg og varm mat. Du kunne unne deg sprudle vann til frokost og det var en sjokoladefontene der også.

Det var ikke langt unne kollektiv trafikk, om du ønsker å gå deg en fin tur ned til sentrum eller fra sentrum til hotellet så var dette også ganske behagelig, 15-20 min gåtur. Perfekt etter en tur ute med god mat i magen.

Vi kommer til å bo her også neste gang!

Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 906mirza_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ZsuzsannaPeter, Director of Sales på Bo33 Hotel Family & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2016
Google-oversetting

Dear „Mirza Č”, dear our valued guest,

We were happy to read your kind feedback of your recent stay with us in the Bo33 Hotel****Family & Suites.

Thank you for your nice remarks about our facilities and for complimenting our staff.

We are delighted to read that you liked our large room and the comfortable beds and the convenient location of the hotel also met your expectations.

We really appreciate for your positive remark about our varied buffet breakfast with champagne and the provided service by our colleagues.

There is nothing more motivating for us than receiving feedback like yours to continue providing services beyond our guests’ expectations.

We do hope we will have the chance to welcome you again in the Bo33 Hotel****Family & Suites and for our best offer please do not hesite to contact us at anytime!

Best regards,

Zsuzsanna Péter

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser