“Lag din egen kombinasjon av ingredienser på pizza”
Anmeldelse av Local Korner

Local Korner
Vurdert som nr. 89 av 5 167 Restauranter i Budapest
Kjøkken: Pizza
Omgivelser: 5. distrikt / indre by
Omgivelser: 5. distrikt / indre by
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Kul atmosfære og konsept. Her lager man sin egen vri av pizza utifra hvilke ingredienser du vil ha. Vi bestilte take away og maten kom raskt. Bra prisklasse. Svært god pizza. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 873fridah

Anmeldt 29. oktober 2019 via mobile enheter

Bestilte pizza herfra. Pizzaen var veldig god og anbefales på det varmeste!

Her får du lage din egen pizza med godt utvalg av sauser/toppinger.

God smak på bunnen og god størrelse.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, tiril2019
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Takket være an anbefalinger herfra fant vi denne perlen. Nydelig pizza i hyggelig atmosfære med koselig personell. Verdt besøket.

Takk, bj_rno265
Gábor B, Tulajdonos på Local Korner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018

Thank you very much! :)

Anmeldt 14. desember 2017 via mobile enheter

Pizzaen vi fikk var helt vidunderlig. Personalet var trivelige og serviceinnstilt. Lite, men koselig. Vi snudde først i døren da vi så hvor trangt det var, men ombestemte oss og prøvde likevel. Vi angret ikke et sekund. Pizzaen var den beste vi har smakt. Uten tvil verdt pengene. Vi skal tilbake i dag. Gleder meg :)

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Rune Øistein A
Gábor B, Tulajdonos på Local Korner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2018

Thank you very very much for the review and so happy that you have had a great time at Local Korner! Hope we meet again! Take care :)

Anmeldt 13. desember 2016

Dette var en fornøyelse og oppleve. Veldig gjestfrie ansatte som tar kontakt med deg så fort som du kommer inn, og starter en fin samtale. De vil også få deg til å skrive noe på veggen deres som har påmalt verdenskartet.
Pizzaen var veldig god, her velger man saus, toppings og tilbehør selv, og til prisen er det et fantastisk måltid. Lite lokal, men det forbedrer bare stemmningen. Kanskje ikke en plass å gå hvis man er mer enn 4 stk, men de tar imot takeaway ordrer.

Dato for besøk: desember 2016
Takk, Ftvedt
Gábor B, Tulajdonos på Local Korner, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. desember 2016

Thank you very much for writing a review! Hope we meet again :)

Reisende som så på Local Korner, så også på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary

Har du vært i Local Korner? Del dine erfaringer!