Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Cafe Vian

Cafe Vian
Vurdert som nr. 329 av 4 010 Restauranter i Budapest
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Terézváros
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Spiste middag her og jeg gikk for en lokal rett som jeg er begeistret for; chirkes paprikas med nokedli.

Fikk meget god service og hyggelig kelner.
Maten var meget god og over forventning! Porsjonen var også rikelig og jeg klarte ikke spise opp...

Smaken på maten var fortreffelig og vi ble veldig godt vartet opp.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, tapus666
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 185)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 2 186 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Herlig mat med en innholdsrik meny av både lokale og internasjonale retter, og ikke minst hyggelig betjening. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, MortenSteinsrud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. april 2018 via mobile enheter

Vi startet dagen på denne restauranten, jeg gikk for en California Club sandwich. Det var mye mat og mye av alle ingrediensene. Smakte fortreffelig
Bestilte også en bananmilkshake som også var god. Anbefales

Dato for besøk: april 2018
1  Takk, TommyReiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. november 2017

På vår første dag i Budapest ville vi spise gulasjsuppe til lunsj. Vi fikk en stor porsjon med god hjemmelaget suppe og brød til. Akkurat passe ventetid på godt tilberedt mat. Vi bestilte et stort glass rødvin til og den matchet suppa kraftige smak godt.

Vi fikk god service og måltidet var meget rimelig etter norsk målestokk. Vel 300 kr for 2 supper, 2 store glass rødvin og 1 fl mineralvann var verdt hver krone.

Dato for besøk: november 2017
2  Takk, Knut J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. september 2017 via mobile enheter

Kjempe god mat og drikke, litt liten vin meny, ok priser. Fikk maten fort. Hyggelig og god service. Rent og fint både ute og inne.

Dato for besøk: september 2017
Takk, antonioF1731
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe Vian, så også på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i Cafe Vian? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.