Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 194)
Filtrer anmeldelser
2 195 resultater
Vurdering fra reisende
1 843
302
42
4
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 843
302
42
4
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 195 anmeldelser
Anmeldt 8. desember 2018

Fire venninner på helgetur til Budapest og vi valgte dette hotellet basert på Tripadvisor. Det var godt valgt! Vi ba om tilknyttede rom og fikk to romslige rom med enkeltsenger, kaffemaskin og pene bad. Hotellet er bare helt flott!
Vi ble møtt av en hyggelig betjent som tok koffertene våre fra drosjen og opp til rommet. Alle hotellets medarbeidere sto på pinne for oss til enhver tid, og alltid med hyggelig smil og tone.
Nå var vi kun på en kort helgetur og brukte ikke hotellets øvrige fasiliteter. Med beliggenhet kun et steinkast fra elva, parlamentet, shoppinggatene så var det nok å gjøre på den korte tiden vi hadde.
Anbefaler både en helg i Budapest (hvis du ser bort fra elendig politisk ledelse) og dette hotellet i særdeleshet!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Mona S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Peter_Vezekenyi, Ügyvezető igazgató på Prestige Hotel Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018
Google-oversetting

Dear Mona S,

Thank you so much for your stay with us at our Prestige Hotel Budapest and for sharing with others, that your choice was based on Tripadvisor reviews. It gives me pleasure, that you were more than satisfied with your decision.

I am grateful for you for mentioning our well-appointed, high comfortable rooms and the loving hospitality of our friendly staff. The greatest reward is always when we manage to create an outstanding guest experience with our high-level service.

Finally, many thanks for appreciating our advantageous location in walking distance to the main attractions and many beautiful places. Thank you for recommending our property to anyone visiting Budapest!

All my best,
Péter Vezekényi
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018

Flott hotell som ligger i gåavstand til de fleste severdigheter og gågater . Og nydelige rom, med gode senger. Nydelig frokost. Sengene var veldig gode, og rommet var rent og luftig. Hyggelige ansatte som gjorde sitt ytterste for å gjøre oppholdet perfekt .

Romtips: Vi hadde rom i 6 etg, alle rom vender inn mot atriet , så stille og rolig på rommet.
Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Asahisuper
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Miklos_Gaal, Ügyvezető igazgató på Prestige Hotel Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Asahisuper,

To begin with, I couldn’t be more thankful for your kind review. I am elated, that you were satisfied with your stay.
Thank you for highlighting the breakfast and the rooms. It is my pleasure that you found our staff really helpful and friendly.
It would be an honour to welcome you back again!

Kind Regards,
Miklós Gaál
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2017 via mobile enheter

Fantastisk hotell med utmerket service. Personalet er profesjonelle og meget hjelpsomme. Rommene er nydelig, har både bodd i vanlige rom og penthouse, begge å anbefale! Kort avstand til både severdigheter, shopping og restauranter.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 899mariak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Miklos_Gaal, General Manager på Prestige Hotel Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2017
Google-oversetting

Dear Maria K,
Please allow me to express my great gratitude for providing us with this very detailed and heart-warming review after your most recent stay at our lovely Prestige Hotel Budapest.
To begin with, it fills me with pure happiness that you considered our hotel fantastic and you enjoyed the provided service too. Furthermore, I am extremely glad that you found our staff professional and very helpful, your recognition is very motivating for us to keep up our good work and improve further. Moreover, it makes me immensely happy that you highlighted our lovely rooms. Last, but not least, I am pleased with the fact that the location was absolutely to your liking as everything was within walking distance.
Once again, thank you for your feedback and I look forward to being your host again soon.

Kind regards,
Miklos Gaal
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2017 via mobile enheter

Et flott 4 stjerners superior hotell med perfekt beliggenhet til alle severdigheter, gågater og restauranter. Bra rom med god seng og nyoppusset fint bad. God frokost og god service i resepsjonen. Det eneste litt negative var rommet som ikke var klart kl.14 som var innsjekkingstidspunktet. Vi måtte vente en drøy halvtime.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, mereted2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Miklos_Gaal, General Manager på Prestige Hotel Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2017
Google-oversetting

Dear Merete D,
Let me first express my heartfelt gratitude for choosing to stay at our lovely Prestige Hotel Budapest and for taking your valuable time to share your thoughts and experience with us.
I am glad you found the location perfect and you appreciated the proximity to the tourist attraction, pedestrian street and restaurants. It is very rewarding to hear that you loved your room and the newly refurbished bathroom. I am thrilled that the breakfast has won your pleasure and that our team provided such great service to you. At the same time, I regret to read that you had to wait thirty minutes for your room, but I assume that it was absolutely worth it as your accommodation has impressed you.
I just cannot wait for the day to come when we can be your host again. Hope your travel plans bring you back to Budapest soon!
Kind regards,
Miklos Gaal
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. april 2017 via mobile enheter

Bodde på hotellet 4 netter i forbindelse med jobb og fritid. Hotellet ligger sentralt til med gangavstand til en mengde restauranter og severdigheter.

Rommene holder høy standard med besøk av renhold både formiddag og tidlig kveld. Jeg benyttet meg av vaskeritjenesten og tøyet som ble levert før jeg forlot hotellet på morgenen hang klart da jeg kom tilbake på ettermiddagen.

Room service er tilgjengelig hele døgnet med en variert meny. Menyen er naturlig nok noe redusert om natten.

Jeg savner imidlertid en bar eller café i tilknytning til lobbyen der man kan ta en kaffe eller en drink og litt mat mens man venter eller har en liten pause i programmet. Det er riktignok en restaurant med bar ved hotellet, men denne var stengt for private arrangement to av kveldene.

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med hotellet - spesielt beliggenhet, standard på rommene og meget serviceinnstilt personale.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, eForren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Miklos_Gaal, General Manager på Prestige Hotel Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. april 2017
Google-oversetting

Dear eForren,
I greatly appreciate the time you took to share this comprehensive and very detailed review about your most recent stay at our lovely Prestige Hotel Budapest.
First of all, I am glad you found the location perfect as everything was within walking distance, and you appreciated the close proximity to restaurants and tourist attractions as well. I am extremely glad to know that you loved your room and it is great to know that the laundry service has left a very good impression in you. Moreover, it is great to see that you were satisfied with our room service too. On the other hand, I am really sorry for the inconveniences due to the closed restaurant. Lastly, I am absolutely thrilled that you were very pleased with our hotel and I will be certain to pass on your recognition to our amazing staff.
I would love to have the opportunity to be your host again in the future. Hope to see you soon!
Kind regards,
Miklos Gaal
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser