“Brukbar ”

Vapiano
Vurdert som nr. 717 av 4 854 Restauranter i Budapest
Kjøkken: Italiensk
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Levering, Gatekjøkken
Omgivelser: 5. distrikt / indre by
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Konseptet ved Vapiano er ganske nytt. Man får med seg et plastkort som ligner et kredittkort, man bestiller maten og en brikke signaliserer at maten er ferdig. Mitt valg var en pizza Diavolo. Den var ikke overdreven sterk, som navnet tyder på og bunnen skulle vært sprø.
Bak disken sto minst 10 som ikke hadde voldsomt mye å gjøre.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, peterandrasc2017

Anmeldt 26. februar 2018 via mobile enheter

Her lager de maten mens du ser på, alt med friske ingredienser. Det går raskt og det smaker supert, både pasta og pizza kan anbefales! Rimelige priser, litt hektiske men trivelige omgivelser.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, 195veraf
Anmeldt 5. november 2016 via mobile enheter

Her kan du sette sammen din egen pastarett, basert på gode råvarer. I tillegg har de annen kjempe god italiensk mat!

Dato for besøk: juni 2016
Takk, 259marleneg
Anmeldt 18. september 2016 via mobile enheter

Nydelig mat, laget mens vi så på. Plundret litt med å forstå systemet. Man får utlevert et magnetkort når man kommer inn. S bestiller man mat hos kokkene, drikke i baren, dessert samme sted før man betaler når man forlater lokalet.
Hipt og litt støyende, men kult. God mat å en grei måte.

Dato for besøk: september 2016
1  Takk, jacobn817
Anmeldt 21. juli 2016 via mobile enheter

God mat, god atmosfære. Ryddig og rent, hyggelig personale. Vi spiste pasta bolognese, lasagne og pizza salami, alt smakte godt. Fin plass å gå for familier, da det er enkelt å tilpasse maten slik at den faller i smak både for barn og voksne. Synd vi oppdaget denne plassen på vår siste dag i Budapest, ellers ville vi helt sikkert gått hit flere ganger.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, kathinkaheitmann

Reisende som så på Vapiano, så også på

Budapest, Central Hungary

Har du vært i Vapiano? Del dine erfaringer!