Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“For kjøttetere ”

Sir Lancelot Knights' Restaurant
Vurdert som nr. 450 av 4 008 Restauranter i Budapest
Prisklasse: USD 0 - USD 36
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Spesielle anledninger, Store grupper
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Terézváros
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Bestilte plate for 2. Utrolig store mengder mat! Det meste var kjøtt (svin) i ulike former. Vi fikk ikke se showet, noe som var litt dumt. Satt i første etasje.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Camilla T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (3 315)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 3 315 anmeldelser

Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var seks voksne gutter som spiste middag en mandag i oktober. Kort fortalt- en fantastisk opplevelse ☺️ nydelig mat, flott show og alt i alt en fantastisk opplevelse ☺️

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, tronnordhaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Utrolig bra aften med nydelig mat og god underholdning. Vi bestilte plate med forskjellige retter for 4 personer og klarte ikke spise alt. Alt topp terningkast 6

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 736lassee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Mitt tredje besøk her nå, men samme gode stemning og underholdning. Heller ikke spart noe på maten. Som smakte like godt.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Heidijaregge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Annerledes restaurant med kultur og underholdning fra middelalderen. Her serveres gode porsjoner med god mat og man spiser med fingrene som man gjorde på denne tiden og det drikkes fra krus i keramikk . Man sitter ved langbord og det er underholdning ved bordene i løpet av kvelden med bla fakir, flammedans, magedans og humoristisk fekte kamp. Det er også levende musikk fra middelalderen. Servitriser og servitørene bærer drakter fra denne perioden. Restauranter er i et kjeller lokalet og er malt og dekorert fra denne tiden. Det er et populært sted og man bør reservere bord.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 478lizh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sir Lancelot Knights' Restaurant, så også på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i Sir Lancelot Knights' Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.