Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Artig konsept”

Sir Lancelot Knights' Restaurant
Vurdert som nr. 390 av 3 907 Restauranter i Budapest
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 0 - USD 36
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Spesielle anledninger, Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Reservater
Omgivelser: Terézváros
Anmeldt 26. mars 2019

Artig konsept med mat servert på store tinnfat, og underholdning - alt holdt i middelalderstil. Mye mat for pengene , for det meste kjøtt i alle varianter.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, annelise600
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 941)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 2 942 anmeldelser

Anmeldt 9. mars 2019 via mobile enheter

Jeg registrer at de fleste på denne siden er ekstatiske i sin opplevelse av dette stedet. Det er det mest misvisende jeg noensinne har sett. Har de aldri vært på restaurant før? Middelaldertemaet er middelmådig på sitt beste, underholdingen er utrolig stakkarslig, og kjøttet er det tørreste du noensinne vil smake. Se på bildene folk legger ut. Ser det overhodet appetittelig ut? Aldri dra dit.

Dato for besøk: mars 2019
2  Takk, Markus B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2019 via mobile enheter

Meget god mat og koselig restaurant som kan anbefales. Vi bestilte en sammensatt rett med masse forskjellige kjøtt med tilbehør.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 901gjermundh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Anbefales på det sterkeste å dra gitt når du er i Budapest. Nydelig mat og gode drinker. Du går ikkje derfra sulten. Å spise der er noe man må bare oppleve

Dato for besøk: desember 2018
Takk, torbenl550
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Trivelig og spesiell restaurant. Viser til bilder. Spiste en god hjortestek med tilbehør. Og to kopper vin. Maten og vinen var svært god. God service fra betjening. Anbefaler andre å spise her. Rimelig pris.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 651steinarj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sir Lancelot Knights' Restaurant, så også på

 
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i Sir Lancelot Knights' Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din