Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service, nedlatende betjening”
Anmeldelse av Elysee Bistro & Kavehaz

Elysee Bistro & Kavehaz
Vurdert som nr. 444 av 3 720 Restauranter i Budapest
Prisklasse: USD 8 - USD 30
Omgivelser: Kossuth tér
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Kossuth tér
Anmeldt 19. januar 2019

Vi gikk innom denne for en pause og en liten hvil. Vi tok bare en liten baguett og kaffe/brus. Men vi følte oss ikke velkommen.Vi er turister og går ikke i pen klær og høye sko. Vi gikk i shjorts og joggesko og det kan være at kles stilen vår som ikke var velkommen. Betjeningen var litt nedlatende, som om de tenkte "hva gjør dere her, eier ikke klesstil"

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KarinAmundsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
illesedit, Vendégkapcsolati vezető på Elysee Bistro & Kavehaz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2019
Google-oversetting

Dear KarinAmundsen,
We are sorry to hear about your experience in our venue. We are using every comment to improve our service!
Elysée Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (530)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 530 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2017 via mobile enheter

Maten er bra, servicen er skuffende! Den mannlige servitøren er arrogant og har liten form av serviceinnstilling. Han spurte hvor vi var fra og himlet med øynene for de "dumme" øl-spørsmålene min venn stilte han, fordi Ungaren er jo ikke noe øl-land. Han over så oss og tok ikke noe mat bestilling etter vi hadde bestilt drikke. Etter å ha ventet en stund går min kamerat inn å spør om å få menyene tilbake og da kommer en hyggelig og smilende kvinnelig servitør ut og tar vår mat bestilling. Den mannlige servitøren blir irritert og viser tydelig misnøye da vi ber om å betale regningen separert og med kort! Uforskammede oppførsel spør du meg!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, 574evenb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
illesedit, Vendégkapcsolati vezető på Elysee Bistro & Kavehaz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2017
Google-oversetting

Dear Even B,
We are sorry to hear about your experience in our venue. We are using every comment to improve our service!
Elysée Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2017 via mobile enheter

I nærheten av Parlamentet finnes Elysée som en stund var en bulgarsk
restaurant, deretter Erste Bank. Den er nå resuscitert og eies av Pediater (barnelege) Kft. Jeg bestilte en suppe (gresskar) deretter kom Schweinehaxe (svineknoke) som hovedrett. Maten smakte godt, men
serveringen tok så lang tid at jeg trodde kokken sovnet. Bare folk med sterke nerver og ekstremt god tid bør spise her. Tregheten var enda mer påfallende siden det satt folk ved bare 2 av de ca. 25 bord.
Alt dette kostet 25 EUR, -ikke tips fra meg.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, peterandrasc2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
illesedit, Vendégkapcsolati vezető på Elysee Bistro & Kavehaz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2017
Google-oversetting

Dear Andras C,
We are glad that you enjoyed our dishes. We are also using every comment to improve our service!
Elysée Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2016

Her kan du sitte og se på parlamentet, mens du nyter et glass ute på den deilige uteserveringen deres.
God service av dyktige servitører gjør stedet meget attraktivt.
De har Ungarske-spesialiteter og mer franskinspirerte retter på menyen.
Inne er det en gjennomført bistro-innredning som gir lokalet sjel og stemning.

Helt klart et sted jeg besøker igjen.

Dato for besøk: juli 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Espen L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
illesedit, Vendégkapcsolati vezető på Elysee Bistro & Kavehaz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2016
Google-oversetting

Dear Esplys,
We are glad to hear that you enjoyed staying with us. We look forward to seeing you again.
Elysée Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2016 via mobile enheter

Kafeen ligger nedvurdert til parlamentet. Fet eg kun trikken dom går forbi og ellers ingen trafikk. Derfor et dette et sted det er grei å benytte til kommunikasjon.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, myraunet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
illesedit, Vendégkapcsolati vezető på Elysee Bistro & Kavehaz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2016
Google-oversetting

Dear myraunet,
We are glad to hear that you enjoyed staying with us. We look forward to seeing you again.
Elysée Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Elysee Bistro & Kavehaz, så også på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i Elysee Bistro & Kavehaz? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din