Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
karipette
Roma, Italia
5,0 av 5 boblerAnmeldt 27. apr. 2019
Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste med venner
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
julescanel, Ügyvezető igazgatóHotel Moments Budapest, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. mai 2019
Dear "karipette”,

First and foremost let me thank you for your recent stay in our Hotel Moments Budapest!
I was thrilled reading your amazing review about your experiences! It is a pleasure to see that the room design and the bathroom facilities met or even exceeded your expectations such as the service and quality of our Bistro Fine Restaurant.
Let me thank you for mentioning our hotel and restaurant staff: it was a pleasure hosting you!
May you visit our lovely capital again we would be pleased to welcome you back, hopefully in the not too distant future!
Yours sincerely,

Gyula Kanel
General Manager
gkanel@hotelmoments.hu
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Tripadvisor
kr 2 544
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.6 km fra Hotel Moments Budapest
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 287
  • Expedia.com
    kr 2 348
0.7 km fra Hotel Moments Budapest
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 959
  • Expedia.com
    kr 2 590
1.2 km fra Hotel Moments Budapest
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 365
  • Expedia.com
    kr 1 674
0.8 km fra Hotel Moments Budapest
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 725
  • Expedia.com
    kr 3 075
1.3 km fra Hotel Moments Budapest
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 747
  • Expedia.com
    kr 3 471
1.1 km fra Hotel Moments Budapest
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 988
  • Expedia.com
    kr 2 176
0.8 km fra Hotel Moments Budapest
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 530
  • Expedia.com
    kr 1 674
0.9 km fra Hotel Moments Budapest
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 170
  • Algotels
1.0 km fra Hotel Moments Budapest
Gratis Wi-Fi
Romservice
Tripadvisor
kr 875
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
1.4 km fra Hotel Moments Budapest
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Budapest
Anmeldelser (3 960)
Filtrer anmeldelser
3 962 resultater
Vurdering fra reisende
3 623
303
27
8
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 623
303
27
8
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 3 962 anmeldelser
Anmeldt 3. mars 2019 via mobile enheter

Nydelig hotell, flott rom og utrolig hyggelig personale i alle deler av etablissementet ! Lunch i bistroen var fantastisk, og gulasjen svarte til forventningen ! Hotellets beliggenhet bar svaert gunstig !

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, abakkseter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NMork, Vezető på Hotel Moments Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mars 2019
Google-oversetting

Dear "abakkseter”,

Thank you very much for your stay at our hotel and for your kind feedback about your recent experiences!
It is delighting to read that the quality of Bistro Fine lunch and the hotel location met or even exceeded your expectations!
May you visit our capital again we would be honored to welcome you back at our Hotel Moments Budapest!

Sincerely yours,

Nina Mörk
Front Office Manager
nmork@hotelmoments.hu

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. april 2018 via mobile enheter

Dette er et flott hotell som ligger midt i smørøyet. Veldig sentralt. God seng, veldig god frokost, godt renhold, og god service. Vet ikke hva jeg skulle forandret på her. Jeg har virkelig kost meg her. Anbefales .

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Fossi2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NMork, Vezető på Hotel Moments Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. april 2018
Google-oversetting

Dear “Fossi2016”,

I was so pleased to read your excellent review on your stay with us here at Hotel Moments Budapest.
I am most pleased that you found our location to be perfect along with the staff and our buffet breakfast.
We would like to thank you for recommending our Hotel Moments Budapest to the travelers and we sincerely hope to have the pleasure of having you back in the not too distant future.

Sincerely Yours,

Nina Mörk
Front Office Manager
nmork@hotelmoments.hu

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2018 via mobile enheter

Rommene ser enda finere ut enn på bildene. Flott loungeområde med gratis drikke. Frokosten er svært variert og bra, om det skulle være noe så hadde det vært fint med litt mer frukt og grønt (de har et utvalg av fersk frukt og tilbehør til smørbrød, som tomat og paprika). Rommene er rene og servicen upåklagelig . God verdi for pengene!

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, 178lineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
julescanel, Ügyvezető igazgató på Hotel Moments Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2018
Google-oversetting

Dear "Line B",

Thank you very much for visiting our Hotel Moment Budapest and for sharing your kind review. We are pleased to hear you had such a wonderful stay and that you enjoyed the complimentary Lounge Bar services, the comfortable guest room as well as the service level of our staff. Let me assure you that your valuable recommendation has been also forwarded to the restaurant director for further investigation.
We hope to have the pleasure of welcoming you back soon in Budapest!
Sincerely Yours,

Gyula Kanel
General Manager
gkanel@hotelmoments.hu

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2017 via mobile enheter

Et meget lekkert hotell beliggende nederst på Budapests paradegate, like ved St. Stephan basilikaen. Hotellet er vakker oppusset i art deco stil, og lobbyområdet er luftig og lyst. Rommet har en grei størrelse, og badet er lite men praktisk innredet. Sengen er meget god, noe av det bedre jeg har sovet i på hotell. Selv om hotellet har en veldig sentral beliggenhet, er det overraskende lite støy å høre fra utsiden. Frokosten er fantastisk bra, med et godt utvalg av varme og kalde godsaker. Til og med sjampis for de som ønsker et glass bobler til frokost. Vi benyttet oss av hotelltransport ved ankomst, noe som fungerte veldig bra. De ansatte er veldig hyggelige og imøtekommende, og hjelper med det meste. Anbefales!

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NMork, Vezető på Hotel Moments Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2017
Google-oversetting

Dear “Hellebor”,

I was very pleased to read your fabulous review in regards to your vacation at our Hotel Moments Budapest.
It is gratifying to read about the immense satisfaction you encountered as a result of our prime location and accommodating staff. It is nice to learn as well, that you found the guestroom quiet and comfortable and you could take advantage of our lavish buffet-style breakfast, too.
On behalf of the entire Moments Team let me thank you once again for your amazing feedback and we are very much looking forward to welcoming you back!

Sincerely Yours,

Nina Mörk
Front Office Manager
nmork@hotelmoments.hu

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2017

Meget sentralt plassert hotell med utmerket frokost som spises i restauranten, Bra rom med kaffemaskin som var et pluss. Fint baderom, elekronisk safe og gode senger. Hyggelig resepsjonspersonale som hjelper deg.

Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, exxin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
julescanel, Ügyvezető igazgató på Hotel Moments Budapest, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2017
Google-oversetting

Dear "exxin",

Thank you very much for taking the time to share your experience on TripAdvisor.
I’m pleased to hear that you enjoyed the comfortable Executive room with coffee machine, the excellent buffet breakfast and the central location.
To maintain the high level service we are really open for our guests' feedbacks and as you rated us 4 out of 5, I would highly appreciate if you send further comments how we could create an excellent stay.
Waiting for your kind reply,
Sincerely Yours,

Gyula Kanel
General Manager
gkanel@hotelmoments.hu

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser