Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utsøkt rib-eye”
Anmeldelse av Vicky Barcelona

Vicky Barcelona
Vurdert som nr. 68 av 3 716 Restauranter i Budapest
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: Erzsébetváros
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Erzsébetváros
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

God service, maten kom fort og alt smakte veldig godt. Rib-eyen må prøves og er verdt hver en krone.

Anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, theak2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 425)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 2 425 anmeldelser

Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Alle tapas rettene vi bestilte var nydelige. Servicen var meget bra, gode drinker og god dessert! Jeg kan virkelig anbefale creme brule til dessert hvor de hadde pasjonsfrukt som ingrediens! Stemningsfult lokale, en liten spansk oase litt gjemt i Ungarn.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Reiseven
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Maten var veldig godt men til de som ønsker å dra ditt vil jeg minne de på at på at det et tapas sted og at mange av rettene er veldig små! Sangariaen var veldig god

Dato for besøk: juli 2018
Takk, andreafJ5817NN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2018 via mobile enheter

Servitøren var flink til å informere om menyen, der var god mat og spennende smaker. Det var dessverre en travel dag, vi fikk bord rett ved ytterdøren (kaldt i februar!) og de ryddet etter oss så snart vi hadde tatt siste bit på tallerkenen. Vi fikk dermed følelsen av at vi ikke var ønsket til å sitte der så lenge... Men vi fikk en shot på husets regning!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, HeleneMartin123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
daniel b, Owner på Vicky Barcelona, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. februar 2018
Google-oversetting

Dear Helene
thank you for your review
we thank you for the compliments about the service and food and apologize for the fact that your were seatted next to the door
As you mentioned it was a busy night as usual therefor we tried our best to accommodate you without a reservation
we always encourage our costumers to make reservations to avoid problematic issues as you guys did
thank you again

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2018 via mobile enheter

Veldig god mat ( nydelig tapas).
hyggelig og imøtekommende personale. Fine priser. Anbefales virkelig!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Anjjak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vicky Barcelona, så også på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i Vicky Barcelona? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din