“Utsøkt rib-eye”

Vurdert som nr. 22 av 5 203 Restauranter i Budapest
Omgivelser: Erzsébetváros
Omgivelser: Erzsébetváros
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

God service, maten kom fort og alt smakte veldig godt. Rib-eyen må prøves og er verdt hver en krone.

Anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, theak2019

1923 av 3 982 anmeldelser

Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Alle tapas rettene vi bestilte var nydelige. Servicen var meget bra, gode drinker og god dessert! Jeg kan virkelig anbefale creme brule til dessert hvor de hadde pasjonsfrukt som ingrediens! Stemningsfult lokale, en liten spansk oase litt gjemt i Ungarn.

Takk, Reiseven
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Maten var veldig godt men til de som ønsker å dra ditt vil jeg minne de på at på at det et tapas sted og at mange av rettene er veldig små! Sangariaen var veldig god

Takk, andreafJ5817NN
Anmeldt 20. februar 2018 via mobile enheter

Servitøren var flink til å informere om menyen, der var god mat og spennende smaker. Det var dessverre en travel dag, vi fikk bord rett ved ytterdøren (kaldt i februar!) og de ryddet etter oss så snart vi hadde tatt siste bit på tallerkenen. Vi fikk dermed følelsen av at vi ikke var ønsket til å sitte der så lenge... Men vi fikk en shot på husets regning!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, HeleneMartin123
daniel b, Owner på Vicky Barcelona, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. februar 2018

Dear Helene
thank you for your review
we thank you for the compliments about the service and food and apologize for the fact that your were seatted next to the door
As you mentioned it was a busy night as usual therefor we tried our best to accommodate you without a reservation
we always encourage our costumers to make reservations to avoid problematic issues as you guys did
thank you again

Anmeldt 14. februar 2018 via mobile enheter

Veldig god mat ( nydelig tapas).
hyggelig og imøtekommende personale. Fine priser. Anbefales virkelig!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Anjjak

Reisende som så på Vicky Barcelona, så også på

Budapest, Central Hungary

Har du vært i Vicky Barcelona? Del dine erfaringer!