Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales! ”
Anmeldelse av Gerbeaud

Gerbeaud
Vurdert som nr. 39 av 234 Dessert i Budapest
Kjøkken: Ungarsk, Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Middag, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: 5. distrikt / indre by
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Utrolig koselig og flott sted som burde oppleves. Veldig god frokost, og mye god bakst. Makronene var helt fantastiske!

Litt stiv pris og helt ok service.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, donnalillyp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PM_QualityManagement, Vezető på Gerbeaud, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2019
Google-oversetting

Dear donnalillyp,

Thank you for sharing your thoughts with us about Gerbeaud. We are extremely happy that you were content with the service. Thank you for highlighting the tasty macarons. You are waited with the warmest welcome.

Kind regards,
Gerbeaud Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (9 341)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 9 341 anmeldelser

Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Porsjonene var enorme. Stort og hyggelig lokale, men isen som jeg fikk utdelt var ikke av den beste. Rask og effektiv betjening.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, soltal2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2018

Gerbeaud ligger sentralt til på Pest-siden. I nærheten er det en travel handlegate men restauranten har heldigvis en rolig og fin atmosfære. Vi åt en lekker og lett rett som inneholdt typiske ungarske råvarer - paprika, gåselever, ost, salt, skinke m.m. Den ungarske rosevinen holdt høy kvalitet. Desserten var karamellisert pannekake med frukt og vaniljekrem.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ArildS551
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PM_QualityManagement, Vezető på Gerbeaud, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2018
Google-oversetting

Dear Arild S,

It is promising to read your lovely words about the restaurant and the service you received. It fills us with pleasure that you were content with the food and wine provided. Our team are always doing their best to fulfill the expectations of the visitors. We couldn't be more happier about you stating us a good choice. You will be always waited with friendly welcome.

All the best,
Gerbeaud Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

På grunn av den meget turistvennlige plasseringen midt på Vorosmarty ter hadde vi ikke meget høye forventninger til kvalitet i forhold til pris, men gav det det en sjanse likevel. Førsteinntrykket var bra, med pene lokaler og en passelig hyggelig betjening. Første skuffelse var at de ikke hadde mulighet til å lage noe av maten (med unntak av salaten) laktosefri, dette grunnet at de steker kjøtt, egg og grønsaker i smør. Dette kan antyde at maten er laget på forhånd og bare varmes opp på bestilling, en kokk ville sjelden hatt vanskeligeter med å steke i olje i stedet for smør hvis maten ble lagd etter bestillingen er lagt inn.

Mat og drikke ble servert meget raskt etter bestilling, dette ble gjenspeilet i kvaliteten på det som ble servert. Jordbær- og basillilumlimonaden var den første skuffelsen. Denne hadde ingen smak av jordbær eller basillikum, men smakte utvannet sukkervann med rødfarge.
CLUB sandwichen var fin å se på, men var kald da den ble servert, samt at den var nedsauset i store mengder saus med en vanvittig kraftig dillsmak.

Sjokolademilkshaken var god, forutsatt at man er glad i kokesjokolade. Ostesmørbrødet var verken spesielt godt eller spesielt dårlig, men forsvarte på ingen måte prisen.

Kaffen var tynn og svak, men ikke verre enn at den gikk ned.

Alt i alt: prisen gjenspeiler beliggenheten, men ikke kvaliteten på maten og drikken.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Curious763898
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PM_QualityManagement, Vezető på Gerbeaud, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

thank you so much for your detailed review of your visit at Gerbeaud Café. Your opinion matters to us, and we are very sorry to read that you left disappointed.

In Gerbeaud Café everything you order comes out fresh. For us quality over quantity is the most important. We prepare all of our sandwiches and salads at the location, our cakes are made in our own producer not far from Budapest and come to the confectionery freshly made, every morning. Our menu often has items that requires special preparation such as using butter. We are very sorry that because of this you had no chance to try some of our dishes.

We will most definitely investigate the issues you mentioned in your review, the satisfaction of our guests is the most important to us.

We hope that you will give us another chance whenever you visit Budapest again and also try our amazing cakes too.

Best regards,
Gerbeaud Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mai 2018 via mobile enheter

Besøkte stedet etter anbefaling. Bestilte kake med dessertvin som var tiltalende. Bestilte også is, som var en nedtur. Svært lite is og mye annet jeg kunne vært spart for.
Har vært der, men ikke igjen.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, roarn2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PM_QualityManagement, Vezető på Gerbeaud, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mai 2018
Google-oversetting

Dear Mr. Roar N,

As for a start, it is really great reading your honest words about our café.
We are glad that you were satisfied with our cakes and our wines, however, it is very regrettable that you were not completely pleased with the ice cream.
We hope you will return to us in the near future.

Yours sincerely,
Gerbeaud Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gerbeaud, så også på

 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i Gerbeaud? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.