“Style, praktfullt og historisk - meget stilig, god og lekker mat, drikke og servering”
Anmeldelse av New York Café

New York Café
Vurdert som nr. 1 366 av 5 200 Restauranter i Budapest
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Erzsébetváros
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Meget bra - stilig i historiske omgivelser - good value for money - flott opplevelse og atmosfære - prøv ungarsk kaffe i gold variant = style, luksus for kun 2 ekstra Euro - andebryst og gulerot kake var meget bra både i smak og stilig dandert - vi booket ikke bord og tiltross for kø og full restaurant tok det 5 min før vi fikk bord - sjekk ut bakhagen, meget stilig spesielt for en champagne coctail

1  Takk, 68gunnark

Anmeldt 14. mai 2022 via mobile enheter

Etter å ha besøkt flere restauranter i Budapest der servitørene gjorde alt for å gjøre oss som gjester fornøyde, så møtte vi her uengasjerte servitører som ikke anstrengte seg mer enn høyst nødvendig. Restauranten var veldig stilfull og har absolutt potensial til å være noe virkelig bra, men da må kvaliteten på maten og servicen forbedres.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, u9a
Anmeldt 4. februar 2022 via mobile enheter

Stedet er helt nydelig, og en turistattraksjon i seg selv. Prisene står likevel i stil med stedet, og er ganske stive! Maten var likevel god, og atmosfæren var hyggelig med den vakre interiøren og levende musikk✨

Dato for besøk: januar 2022
Takk, sibellaaland
Anmeldt 3. mars 2020 via mobile enheter

Vi bodde på new York hotell og spiste middag på new York cafe, samt at vi fikk servert frokost i samme lokaler. Flotte gamle erverdige lokaler, hyggelig stemming og service innstilte ansatte. Helt greie priser på middags menyen.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, gaute_2017
BandurG, Marketing på New York Café, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2020

Dear Guest,

Thank you for having been a guest of New York Café. Glad to hear you all enjoyed your experience. Your praising words as well as your ranking ensured us, we are on the right way.

It has been a delight to read that you were impressed by our pleasant ambience and enjoyed your selection of dishes. In addition, we appreciate that you were satisfied with our professional service as well.

Looking forward the next time you can visit us in the future, let Yourself be enchanted again.

New York Café Team

Anmeldt 22. februar 2020 via mobile enheter

Et veldig fint og vakkert sted med hyggelig livemusikk. Maten var riktig nok ikke noe å skryte av og ganske så overpriset. Dette visste vi heldigvis på forhånd. Lurt å bestille bord slik at du slipper kø. Køen var lang!

Dato for besøk: februar 2020
3  Takk, tinakjaer12
BandurG, Marketing på New York Café, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2020

Dear Tina,

I would like to say thank you for writing down your honest thoughts and impressions about New York Cafe we can learn a lot from it.

It is such a delight to read that you were impressed by our beautiful ambience with live music, on the other hand, we are deeply sorry that you did not enjoy your experience among us and you were not satisfied with the selection of dishes. We take a lot of pride in our business and try to be spot on 100% of the time.

I hope you will give us a second chance to offer you a better culinary experience, we will always wait you with friendly welcome

New York Café Team

Reisende som så på New York Café, så også på

Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary

Har du vært i New York Café? Del dine erfaringer!