Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”

Ape Regina Italian Restaurant
Vurdert som nr. 27 av 3 716 Restauranter i Budapest
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 32
Omgivelser: Terézváros
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Terézváros
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Helt topp mat. Flott restaurant og hyggelig betjening. Absolutt verdt en tur innom ‍‍

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 220cdimbc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ApeRegina_Budapest, Közönségkapcsolati vezető på Ape Regina Italian Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018
Google-oversetting

Dear 220cdimbc,

Thank you very much for taking the time to detail your lovely opinion here.
We are glad that you had a pleasant moment with us and that you enjoyed your dishes and our warm hospitality.
Once again, thank you for your feedback.
We are looking forward to seeing you again.

Kind regards,
Ape Regina Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 852)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 1 852 anmeldelser

Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Denne restauranten er så verd et besøk. Vi var innom før lunsj, men bestemte raskt å booke bord før middag. Her er betjeningen kjempe hyggelig og maten smakte utmerket.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Goril-sv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ApeRegina_Budapest, Vendégkapcsolati vezető på Ape Regina Italian Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Goril-sv,

Thank you very much for sharing your experience and thank you also for the generous rating.
We are glad that you enjoyed your dishes and appreciated the friendly staff and professional atmosphere.
Looking forward to your next visit.

Kind regards,
Ape Regina Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Denne restauranten var familiens favoritt på denne ferieturen, så vi spiste her to ganger på fire dager! Hyggelig betjening, utrolig rask servering og god mat. Takk for oss!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, SunroadS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ApeR20, Vendégkapcsolati vezető på Ape Regina Italian Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018
Google-oversetting

Dear SunroadS,

Thank you for joining us. We are happy for the fact that you have enjoyed the dining experience at Ape Regina. And your advice for other TripAdvisor users is indeed helpful.

Thanks a lot again.
Do not hesitate to visit us again!

Best wishes,
Ape Regina Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Beste buffeten jeg noensinne har vært på. All maten er ekstremt god. Lykke til med å gå sulten herfra.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, 520andr_r
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ApeR20, Vendégkapcsolati vezető på Ape Regina Italian Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2018
Google-oversetting

Dear André R,

Thank you very much for sharing your experience and thank you also for the generous rating.
I am glad you enjoyed our menu and appreciated the friendly and professional atmosphere.
Hope to welcome you again soon!

Kind regards,
Ape Regina Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Kom over restauranten ved en tilfeldighet. Spist der 2 ganger. Fantastisk service og utrolig god pasta, pizza, hamburger og salat. Koselig liten uteplass.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, ElizabethN1646
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ape R, Vendégkapcsolati vezető på Ape Regina Italian Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2018
Google-oversetting

Dear Elizabeth N,

Greetings from Budapest.
Thank you very much for your outstanding comment about our engaging restaurant, nevertheless about our service. Definitely worth coming back and trying out our buffet selection, because we do serve at least 80 types of delicious bites of the famous Italian cuisine accompanied with flavorful Hungarian wine selection. Not to mention our homemade dishes.

Best wishes,
Ape Regina Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ape Regina Italian Restaurant, så også på

 
Budapest, Central Hungary
Budapest, Central Hungary
 

Har du vært i Ape Regina Italian Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din