Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 21:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Mjau

Kjempefine katter, men de er veldig glad i å sove! Ellers et koselig sted å ta seg en catpuccino. 😻

Anmeldt 16. april 2017
6lack
,
Norge
via mobile enheter
Klapp katten og spis en kake.-)

Dette er mitt andre besøk på denne kattekafeen, og konseptet med katter, mat og drikke slår ann hos... les mer

Anmeldt 3. august 2016
Espen L
,
Østlandet, Norge
Les alle 978 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Budapest
fra USD 12,16
Mer informasjon
fra USD 43,12
Mer informasjon
fra USD 21,01
Mer informasjon
fra USD 109,40
Mer informasjon
Anmeldelser (978)
Filtrer anmeldelser
978 resultater
Vurdering fra reisende
536
231
113
48
50
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
536
231
113
48
50
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 978 anmeldelser
Anmeldt 16. april 2017 via mobile enheter

Kjempefine katter, men de er veldig glad i å sove! Ellers et koselig sted å ta seg en catpuccino.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, 6lack
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. desember 2016 via mobile enheter

Kjempe kult og avslappende. Anbefaler alle å ta en tur innom. Kosete katter som kommer å legger seg hos deg når du sitter å tar en kaffe/ te eller noe å spise. Hadde med en femåring som synes dette var storveis.

Dato for opplevelse: desember 2016
Takk, glome
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2016

Dette er mitt andre besøk på denne kattekafeen, og konseptet med katter, mat og drikke slår ann hos de fleste.
Her bor det mellom 8-12 katter, som i varierende grad ønsker klapp og kos.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Espen L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mai 2015 via mobile enheter

Ålreit sted med mange koselige katter, og én stor skummel pus. Husk å kjøpe små poser med kattegodis så er du sikret kattebesøk både på og ved bordet ditt:) Greie retter på menyen men ikke et lunsjsted. Ta en kaffe/varm sjokolade eller en øl og kos med kattene, og se på alle de rare menneskene som er innom

Takk, Espen L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. april 2015

Det var bare så utrolig koselig å komme på en cafè med katter :D Anbefales til alle katteelskere! Det er også den beste kakaoen jeg noen gang har smakt :D

Takk, MissStamsy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser