Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 21:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Mjau

Kjempefine katter, men de er veldig glad i å sove! Ellers et koselig sted å ta seg en catpuccino. 😻

Anmeldt 16. april 2017
6lack
,
Norge
via mobile enheter
Klapp katten og spis en kake.-)

Dette er mitt andre besøk på denne kattekafeen, og konseptet med katter, mat og drikke slår ann hos... les mer

Anmeldt 3. august 2016
Espen L
,
Østlandet, Norge
Les alle 935 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Budapest
fra USD 10,62
Mer informasjon
fra USD 31,86
Mer informasjon
fra USD 22,53
Mer informasjon
fra USD 64,90
Mer informasjon
Anmeldelser (935)
Filtrer anmeldelser
935 resultater
Vurdering fra reisende
516
225
110
45
39
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
516
225
110
45
39
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 935 anmeldelser
Anmeldt 20. mai 2019 via mobile enheter

Fantastisk sted for katte, kaffe og kake elskere. Rent og pent med mange nydelige og kosete katter. Kommer gjerne tilbake.

Dato for opplevelse: mai 2019
1  Takk, Randi R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Supert sted for deg som elsker både kaffe og katter, helt purrfekt å legge turen innom her. Søte og kosete katter og hyggelig betjening

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Aud Synnøve H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2017 via mobile enheter

Kjempefine katter, men de er veldig glad i å sove! Ellers et koselig sted å ta seg en catpuccino.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, 6lack
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2016 via mobile enheter

Kjempe kult og avslappende. Anbefaler alle å ta en tur innom. Kosete katter som kommer å legger seg hos deg når du sitter å tar en kaffe/ te eller noe å spise. Hadde med en femåring som synes dette var storveis.

Dato for opplevelse: desember 2016
Takk, glome
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2016

Dette er mitt andre besøk på denne kattekafeen, og konseptet med katter, mat og drikke slår ann hos de fleste.
Her bor det mellom 8-12 katter, som i varierende grad ønsker klapp og kos.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Espen L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser