Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Bestill på forhånd
  
oversatt av Google
Ulike måter å oppleve Bratislava Castle på
fra USD 13,69
Mer informasjon
fra USD 31,94
Mer informasjon
fra USD 82,13
Mer informasjon
fra USD 73,71
Mer informasjon
Anmeldelser (4 887)
Filtrer anmeldelser
4 887 resultater
Vurdering fra reisende
1 557
1 932
1 089
228
81
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 557
1 932
1 089
228
81
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 4 887 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2017 via mobile enheter

På forretningsreise i Bratislava gikk vi med en kjentmann opp på borgen og fikk se både en flott utsikt over byen i tillegg til å se på området som både var og hadde vært under oppussing. Dett kan anbefales og blir vel nesten et sted man bare må se om man er i Bratislava.

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, Erling N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2017 via mobile enheter

Ligger kjempefin på høyden over byen og har en flott utsikt. Det er også et minnesmerke over Aleksander Dubcek

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, Randi S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2016 via mobile enheter

Et flott sted å besøke når man liker utsikt og historie. Slottet et flott restaurert og er et veldig interresant i forhold til områdets historie. Vel verdt å bruke tid på i en hyggelig by.

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, josteinl199
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2016 via mobile enheter

Pent område. Restaurert slott nesten på høyde med Versailles. Enormt museum innendørs med bratte trapper opp til det ene tårnet. Beste utsikten over byen. Anbefales.

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, Stig H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2015 via mobile enheter

For de som har lest mine tidligere anmeldelser om Bratislava vet da at tåke er en gjenganger. Dessverre ødelegger tåka mye for hele totalinntrykket. Selve slottet var helt Ok. Ikke spesielt fint men det var stort og mektig. Utsikten over byen er sikkert fin den men det var umulig å bedømme i fra vårt ståsted. Selve attraksjonen er gratis, og det er greit å ha vært der når en først er i Bratislava.

Dato for opplevelse: desember 2015
1  Takk, 72andrease
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser