Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Bestill på forhånd
  
oversatt av Google
Ulike måter å oppleve Bratislava Castle på
fra USD 13,69
Mer informasjon
fra USD 31,95
Mer informasjon
fra USD 82,16
Mer informasjon
fra USD 73,74
Mer informasjon
Anmeldelser (4 882)
Filtrer anmeldelser
4 882 resultater
Vurdering fra reisende
1 555
1 931
1 087
228
81
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 555
1 931
1 087
228
81
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 4 882 anmeldelser
Anmeldt 6. april 2019 via mobile enheter

Ligger på en liten høyde ved gamlebyen med utsikt over byen og Donau. Veldig godt vedlikeholdt både inne og ut, bla en flott hage. Det mest storslåtte er det innvendige med fantastisk marmortrapper, diverse utstillinger og ikke minst å gå de bratte trappene til topps i et av tårna. Fantastisk utsikt derfra, et sted som virkelig kan anbefales.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, BearTrondheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Flott sted for å ta en tur, det er fantastisk utsikt fra stedet! Ikke betal deg inn i selve slottet, med mindre du brenner for restaurering av gamle bygg. Ta heller en tur i hagen på baksiden, der er det gratis inngang.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Torstein F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2017 via mobile enheter

Flott å se på. Fin historie om castle.
Synd at parken var stengt. Flott utsikt fra tårnet. Anbefaler et besøk. Artig med digre vannhullet

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, SolveigA_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2017 via mobile enheter

Dette er jo en attraksjon man bare må ha med seg. Vakker bygning. Fin tur opp. Flott utsikt. Anbefales!

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, SveinTheTraveller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2017 via mobile enheter

På forretningsreise i Bratislava gikk vi med en kjentmann opp på borgen og fikk se både en flott utsikt over byen i tillegg til å se på området som både var og hadde vært under oppussing. Dett kan anbefales og blir vel nesten et sted man bare må se om man er i Bratislava.

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, Erling N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser