Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 107
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.06.21
Hotels.com
USD 108
USD 102
Vis tilbud
SPAR USD 6
Gratis avbestilling frem til 26.06.21
Expedia.com
USD 108
USD 102
Vis tilbud
SPAR USD 6
Gratis avbestilling frem til 26.06.21
PricelineUSD 107
eDreamsUSD 107
getaroom.comUSD 108
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 591)
Filtrer anmeldelser
1 591 resultater
Vurdering fra reisende
822
581
140
36
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
822
581
140
36
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 591 anmeldelser
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Suveren standard, suveren beliggenhet i hjertet av gamlebyen og service i ypperste klasse. Fem minutter å gå til bussterminal og trikken går rett utenfor døra. Vi ble oppgradert til businessklasse uten tillegg i prisen. Anbefales!!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, TomArild
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
guestrelati0ns2017, Guest Relations Manager på Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2018
Google-oversetting

Dear TomArild,

Thank you for your opinion and for you recommendation, it means a lot to us.

I am happy you have enjoyed your upgrade and our unbeatable location.

We to hope to welcome you back soon!

Kind regards,

Barbora - Guest Relations Ambassador

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2018

Stort hotell med flott beliggenhet mot gamlebyen. Koselig pianobar rett innenfor døren. Store rom med veldig gode senger. Det er kort veil til det meste og julemarkedet er rett utenfor hotellets inngang.

Dato for oppholdet: desember 2017
Takk, 520ina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
guestrelati0ns2017, other på Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2018
Google-oversetting

Dear 520ina

Thank you for your lovely review and kind words. We are so happy to read that you enjoyed your stay with us, that you liked our central location and the Mirror Bar. We would be delighted to welcoming you back again soon.

Best regards,

Jelena- Guest Experience Ambassador

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2017 via mobile enheter

Dette er et stort hotell - byens eldste og plassert på terskelen til gamlebyen. God service. Flotte og store businessrom. God frokost. Trimrommet er lite og har få treningsapparater. Fin uterestaurant.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, SveinTheTraveller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
guestrelati0ns2017, Guest Relations Manager på Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2017
Google-oversetting

Dear SveinTheTraveller,

Thank you for you feedback.

We are delighted we have met all your expectations here! Thank you also for you comments about the fitness center - we would like to renovate it in the near future.

We hope to see you back soon!

Kind regards,

Barbora - Guest Relations Ambassador

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2017 via mobile enheter

Dette hotellet var fantastisk, god mat, flotte rom og en kjempebra beliggenhet rett ved gamlebyen.
Hotellet har en flott restaurant og en kjempekul bar med god drikke til priser vi i Norge bare kan drømme om. Vi var 35 stykker og alle hadde det helt fantastisk

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, ingolfkrabyr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 11. mai 2017
Google-oversetting

Dear Ingolf,

Thank you very much for you kind words.

It is lovely to read such a nice review about our hotel, it has made us very happy!
I am truly happy you have enjoyed our perfect location and I am also pleased you have tried Savoy Restaurant and Mirror Bar - they are both lovely places with a great atmosphere.

Thank you again and say hello to the rest of the group, we hope we will see you back soon!

Kind regards,

Barbora - Guest Relations Ambassador

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mars 2017

Hotellet ligger midt i sentrum, og er et fantastisk utgangspunkt for storby-ferie i Bratislava. Hyggelig og imøtekommende betjening, veldig bra frokost, store og fine rom er mine hoved-inntrykk. Har ingen problemer med å anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Cato T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 3. april 2017
Google-oversetting

Dear Cato T,

Thank you very much for sharing your experience with us, we really appreciate it.

I am truly happy you have met all your expectations in Radisson Blu Carlton Hotel - perfect location, lovely staff and big and comfortable rooms.

Thank you for the recommendation and I hope we will see you soon!

Best regards,
Barbora - Guest Relations Ambassador

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser